Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Θέλουν να κλείσουν στόματα;

Η Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ευβοίας  για δεύτερη φορά ( μέχρι πρότινος μαζί μας στις διαδηλώσεις, τώρα μνημονικοί) υιοθετώντας πλήρως τις απόψεις του κ. Πολάκη για τους  διαμαρτυρόμενους και τα Μ.Μ.Ε. , επιτίθεται εναντίον συνδικαλιστών του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.


Πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2015 , επειδή τολμήσαμε !!!!!!  να προχωρήσουμε σε...
επίσχεση εργασίας για την μη καταβολή των δεδουλευμένων μας και τώρα γιατί τολμήσαμε!!!!!!! να αναδείξουμε
 τα προβλήματα του Νοσοκομείου σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ.
Πάλι καλά που δεν επιτέθηκαν και εναντίον των συμπολιτών μας που μίλησαν στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ .
Στις δηλώσεις που προέβηκαν οι δυο συνάδελφοι αναφέρθηκαν, ο πρώτος στην έλλειψη προσωπικού και ο δεύτερος στην κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των Εξωτερικών Ιατρείων.
Ενώ η υγεία νοσεί , η Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της τα βλέπει όλα  τέλεια στο Νοσοκομείο και φοβάται να μην τσαλακωθεί η εικόνα της Κυβέρνησης.
Ξέχασαν όμως να αναφερθούν στις 294 κενές οργανικές θέσεις στο Νοσοκομείο και στις  98 των κέντρων Υγείας του Νομού μας.
Στο γεγονός ότι δυο νοσηλεύτριες αναλογούν σε πενήντα ασθενείς , στα υπόλοιπα αδειών και στα οφειλόμενα ρεπό . Στις ειδικότητες Ιατρών που δεν εφημερεύουν όλο τον μήνα και στις ειδικότητες που παραμένουν κενές , στις ουρές έξω από τα Ιατρεία , στις ελλείψεις υλικών στο Νοσοκομείο και κυρίως στα κέντρα Υγείας , στους εργαζόμενους των κέντρων Υγείας  που είναι απλήρωτες οι υπερωρίες από τον Δεκέμβριο του 2015 και έπειτα, στην εικόνα ντροπής της μεταφοράς ασθενούς σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου στο κέντρο Υγείας Ιστιαίας .
Προφανώς η επίθεση που δεχθήκαμε αποτελεί ένα μήνυμα της κυβέρνησης εν όψη της ψήφισης της αλλαγής του συνδικαλιστικού Νόμου, επειδή όμως δεν μας νοιάζει ΠΟΙΟΣ κυβερνά
αλλά ΠΩΣ κυβερνά, ο Σύλλογος  Εργαζομένων αναδείκνυε και θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα προβλήματα των μονάδων Υγείας του Νομού μας , με μοναδικό σκοπό την επίλυση τους  για ασφαλείς και ποιοτικές παροχές υγείας προς τον πολίτη.           

Ο πρόεδρος           
 ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  
Ο Γραμματεας
ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ