Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ / ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Πρεμιέρα με εκτός έδρας νίκη για τις κορασίδες
Πρεμιέρα με σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τις κορασίδες του Ηρακλή Χαλκίδας. Παρότι οι αθλήτριες του Κώστα Γιαννέλη μετρούν μόνο 5 εβδομάδες προετοιμασίας, παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικές καταφέρνοντας να επικρατήσουν ενός αξιόλογου αντιπάλου, του οποίου το γήπεδο παρουσιάζει την ιδιαιτερότητα να είναι αρκετά χαμηλοτάβανο.
Παρ΄ όλα αυτά οι κορασίδες του συλλόγου της Χαλκίδας προσαρμόστηκαν και παρά το δίωρο ταξίδι τους για να φτάσουν στον τόπο διεξαγωγής της συνάντησης, έβγαλαν πολύ ενέργεια στο παιχνίδι και επικράτησαν δίκαια. Πήραν τα δύο πρώτα άνετα, στο τρίτο επήλθε εφησυχασμός και...

αυτό επέτρεψε στην γηπεδούχο ομάδα να μειώσει σε 1-2.
Τελικά η ομάδα της Χαλκίδας ξαναβρήκε την συγκέντρωση της και έφτασε στην νίκη κατακτώντας εύκολα το τέταρτο σετ. ΄΄Δεν είμαι απολύτως ικανοποιημένος απ΄ την απόδοση μας΄΄, ανέφερε ο προπονητής του Ηρακλή Κώστας Γιαννέλης, ο οποίος εξέφρασε την σιγουριά πως στα επόμενα παιχνίδια ΄΄θα έχουμε πολύ πιο ποιοτικό παιχνίδι΄΄.

ΣΕΤ: 1-3 (13-25, 16-25, 25-20, 12-25).

Σχολή Μωραΐτη (Καλαμπώκης): Τσακίρη, Μπάμπη, Τσουκλίδου, Παπατσά, Πανοπούλου, Δρανιά / Αντωνιάδου (λ)-Χαβρεδάκη.

Ηρακλής Χαλκίδας (Γιαννέλης): Μπάνου, Κουβαρά, Ράνου Μ., Καραφέρια, Κουσερή, Θωμά / Τανισκίδη (λ)-Κοίλιαρη, Χατήρα, Λύκου, Παρασκευά, Κρόκου.

ΑΠΦΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ / ΕΦΗΒΟΙ
Εύκολη επικράτηση 3-0 στην πρεμιέρα των εφήβων
Με εύκολη νίκη συνδύασαν την πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων τους οι έφηβοι του Ηρακλή Χαλκίδας, που υποδέχτηκαν την ομάδα των Αμπελοκήπων.
Η ομάδα της Χαλκίδας με κορυφαίους τους Κυριάκο Σπυριούνη και Γιώργο Κολτσιάκη, που είναι μέλη και του ανδρικού τμήματος, έφτασαν άνετα στην επικράτηση.
Οι φιλοξενούμενοι δυσκόλεψαν κάπως τους παίχτες του Ηρακλή μόνο στο τρίτο σετ, το οποίο όμως εξασφάλισαν και πάλι με άνεση οι Χαλκιδέοι παίρνοντας διαφορά ασφαλείας λίγο μετά τα μέσα του.

ΣΕΤ: 3-0 (25-18, 25-16, 25-19).

Ηρακλής Χαλκίδας ( Μπουκουβάλας): Μπαζώτης, Χασάνδρας, Κόκλας, Κοκκινάκης, Κανατάς, Κολτσιάκης, Σπυριούνης.

Αμπελόκηποι: Ζούμας, Σταυρομήτρος, Σκυλογιάννης, Τεοντόρι, Μισούλης, Γιουλούντας, Πέτκοβ, Καλιμπούσομ.