Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Και τώρα τι;

Τι θα γίνει τώρα με τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ; Ποιος πρέπει να αναλάβει την ομάδα; Θα πάνε στη Γενική Συνέλευση κι εκεί τα όποια μέλη θα πάρουν την απόφαση. Ποια μέλη; Αυτά που αποφάσιζαν τα τελευταία χρόνια για την τύχη της ομάδας. Τι πέτυχαν με τις επιλογές τους αυτά τα μέλη; Να έχουν τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ σε ύπνωση και πολλές φορές σε φάση διασυρμού.
Κύριοι, βάλτε επιτέλους μια τελεία. Σταματήστε να θέλετε...
τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ μαγαζάκι. Κανένας παράγοντας δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ αν δεν έχει σχέδιο, αν δεν κάνει προγραμματισμό κι αν δεν μπορέσει  να οδηγήσει κόσμο στο γήπεδο.
Παραδεχτείτε επιτέλους πως αποτύχατε. Δεν φτάνει που  κανείς δεν βγαίνει να παραδεχτεί την αποτυχία αλλά έχουμε και τα παπαγαλάκια, τα οποία κάθε φορά μας λένε πως ξημερώνει άλλη μέρα για τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και κάθε φορά η ομάδα βουλιάζει. Εμείς, κατά την άποψή τους, είμαστε αυτοί που δεν θέλουμε το καλό της ομάδας αλλά θα τους ενοχλούσε αν τους θυμίσουμε τι έλεγαν και τι έγραφαν πριν από λίγους μήνες.
Κύριοι, όλα παυσίπονα είναι και ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ με παυσίπονα δεν θα γίνει ποτέ καλά. Πρέπει να μπει στην εντατική και μάλιστα σήμερα. Όχι αύριο. Η ομάδα έχει ποδοσφαιριστές, έχει προπονητή, έχει τα πάντα. Ο κόσμος λείπει και φυσικά οι άνθρωποι που θα στηρίξουν στην αρχή.
.....σε λίγο περισσότερα