Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Είναι μια ώρα δύσκολη

Θα παρακαλούσαμε τους κυρίους, που δεν διαθέτουν καθόλου ψυχραιμία και νομίζουν πως μπορούν να έχουν τον ρόλο του ρουφιάνου, του σεναριογράφου κακών κειμένων αλλά και αυτών που αντί να κοιτάξουν να διορθώσουν τον εαυτό τους προσπαθούν να κάνουν κακό σε άλλους, να το πάρουν αλλιώς.
Μιλάμε σε όποιον θέλουμε, αν θέλουμε. Αγαπητέ κύριε, αν ο κ. Θεοδοσίου, ο κ. Λαφαζάνης, ο κ. Ηλιάδης, ο κ. Γκάβαλης και όποιος άλλος του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ...
έχει πρόβλημα με τους ανθρώπους του ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ, θα το πει αυτός και όχι εσύ. Εμείς δεν διστάζουμε να γράφουμε την άποψή μας και να την λέμε στο ραδιόφωνο. Δεν το ρίχνουμε όμως στις ρουφιανιές. Θα μας αναγκάσεις να έρθουμε στα Ψαχνά να μας δεις με όλους αυτούς που λες πως φέρθηκε άσχημα ο κ. Χατζής.
Την Κυριακή οι κύριοι αυτοί μιλούσαν στον κ. Χατζή στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ και το ίδιο έγινε και την Τετάρτη στον αγώνα κυπέλλου. Στο κάτω - κάτω ο ΗΡΑΚΛΗΣ διαθέτει γραφείο τύπου και αν είχε κάποιος πρόβλημα θα απαντούσαν.
Κύριε, σεβόμαστε τους ανθρώπους της ΕΠΣΕ περισσότερο από εσένα και δεν θα χρειαστεί να το αποδείξουμε. Συκοφάντησες κι έβρισες. Το μήνυμα είναι γνωστό και θα πάρει το δρόμο του. Φρόντισε να ζητήσεις συγνώμη γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και δεν θέλουμε να μπεις σε περιπέτειες.