Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ

Χαλκιδα ,14 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από τον Ιανουάριο του 2015 κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι μια συγκυβερνηση που αποτελείται από το «πρώτη φορά αριστερά- με δεξιό δεκανίκι βεβαια» ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Αυτο το γνωρίζει κάθε Ελληνας - και όχι μόνο- πια, εκτός μάλλον από τη Νομαρχιακή Επιτροπή  του ΣΥΡΙΖΑ της Εύβοιας. Να σας το θυμίσουμε εμείς ότι δεν είστε πια αντιπολιτευση, αλλά κυβέρνηση.  Βεβαια μετά από  τόσες και τόσες δεκαετίες στην αντιπολίτευση, έχετε συνηθίσει, το κατανοούμε.
Είναι όμως καιρός πια, να αφήσετε, επιτέλους , την αντιπολίτευση να την κάνει η αντιπολίτευση.
Σταματήστε λοιπόν να κάνετε αντιπολιτευση στο ΠΑΣΟΚ , αναφέροντας ...
την καραμέλα της καταστροφής που τόσο πολύ σας άρεσε και σας βόλευε να μασάτε.
Είναι καιρός να  αρχίσετε να αναφέρετε και να υπερασπίζεστε το έργο της κυβέρνηση σας. Αλλά φυσικά για να το κάνετε αυτό, πρέπει να έχετε πεποίθηση σ αυτό το έργο. Και εσεις δεν έχετε. Ευτυχώς θα λέγαμε.
Βεβαια όταν κάτι σωστό γίνεται , δεν χανετε την ευκαιρία να το καπηλευτείτε βλ σπηλαιώσεις.
Μήπως όμως θα πρέπει να μας πείτε τι θα γίνει με τα επιδόματα αλληλεγγύης, τον ΕΝΦΙΑ, τις χιλιάδες θέσεις ανεργίας , τα 700€, και τα άλλα ψέματα του Τσίπρα ( ή μάλλον τις αυταπατες ) που είπε στον ελληνικό λαό και έγινε κυβέρνηση.
Με τις δομές υποστήριξης της φτώχειας  στους  δήμους που αφήνουν στον δρόμο 200 συμπολίτες μας και βγάζουν στην ανεργία 60 περίπου εργαζόμενους, να ρωτήσουμε την κυρία Θεανώ;
 Με τα 100 εκατομμύρια  του Καλογρίτσα, να ρωτήσουμε τον κ.Παππα;Για το νέο πελατειακό-ρουσφετολογικό  κράτος σας να ρωτήσουμε τον κύριο Καρανίκα?Με το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης,με το Οχι που τελικά έγινε Ναί,με τα χημικά στους συνταξιούχους ?
Εσεις θα μας πειτε κάτι ή θ αρχίσετε πάλι τα 30 – 40 χρονια και τα μνημόνια και τα σκάνδαλα ;
Εμείς βλεπουμε σε λιγότερο από δύο χρόνια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  και σκάνδαλα και μνημόνια και υπουργούς – κοτζαμπασηδες  και στελέχη- ρετάλια του ΠΑΣΟΚ που έφυγαν γιατί δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς καρέκλα.
Εμεις μείναμε στο ΠΑΣΟΚ και στηρίζουμε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Εμείς είμαστε εργαζόμενοι , άνεργοι, νέοι  και μεγαλύτεροι που δεν καπηλεύτηκαν ποτέ τίποτα.  Προσφέρουμε ό,τι μπορούμε και αγωνιζόμαστε για τις ιδέες και τις απόψεις μας. Δεν είπαμε ψέματα και κυρίως δε ζούμε σε αυταπάτες

Γραφειο Τύπου
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας