Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο κ. Κουλιάκης

Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει εδώ και καιρό νόμιμη διοίκηση και πλέον η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και άκρως επικίνδυνη για την ομάδα.
Κανείς δεν έχει εκλεγεί νόμιμα και φτάνουν στο σημείο να εμφανίζουν ως διοίκηση τον κ. Κουλιάκη ο οποίος δεν είναι καν μέλος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φυσικά δεν αποφάσισε κάποια Γενική Συνέλευση να του δώσει τα κλειδιά της ομάδας.
Κι όμως ο κ. Κουλιάκης κάνει δηλώσεις ως εκπρόσωπος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν ΕΠΣΕ και ΕΠΟ να .....
κλείνουν τα μάτια μπροστά στα όσα συμβαίνουν.
Αν οδηγήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο τοπικό πρωτάθλημα, θα πέσει φωτιά και θα τους κάψει, αφού υπάρχει και Θεός.
Ακόμη και ο κύριος Στράτος Αναστασιάδης ο οποίος εμφανίσθηκε από την εποχή Ελευθεριάδη, μπήκε στο παιχνίδι και εκτελεί εντολές συγκεκριμένου μέλους του ΔΣ και υπάρχουν περιπτώσεις χωρίς να ξέρει κάτι ο Τσαγκάρης. Διαβάζουμε απίστευτα δελτία τύπου και πράξεις οι οποίες δεν έχουν την έγκριση του ΔΣ.
Λοιπόν για να τελειώνουμε.
Θα πρέπει να "βρεθεί" εξελεγκτική επιτροπή, αφού όταν έγιναν εκλογές και ανέλαβε ο κ. Ελευθεριάδης η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ δεν είχε εκλέξει εξελεγκτική επιτροπή, ώστε να ελέγξει τα πάντα, να υπογράψει τον οικονομικό απολογισμό και να τον πάει προς ψήφιση στην Γενική Συνέλευση.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι στον αέρα και η επόμενη μέρα είναι δύσκολη.
...σε λίγο η πρότασή μας.