Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η πρότασή μας

Η επόμενη μέρα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα είναι δύσκολη και η μόνη λύση είναι ο κόσμος, είναι οι φίλοι της ομάδας και όχι παρατρεχάμενοι.
Η ομάδα έπρεπε να οδηγηθεί σε ΓΣ εδώ και καιρό, αλλά δεν τολμούσαν να την πάνε οι διοικούντες.
Φοβήθηκαν τις αποκαλύψεις και άρχισαν να λένε παραμύθια.
Τώρα πιστεύουν πως θα βάλουν μπροστά τον κ.Κουλιάκη, θα πάνε σε ΓΣ θα ψηφίσουν παράνομα τα πάντα και θα φύγουν καθαροί με την άδεια της Γ.Σ.!!!!
Κύριοι ξεχάστε τα αυτά. Κάθε μέρα που περνάει είναι σε ....
βάρος της ομάδας.
Κανένας κύριος Κουλιάκης δεν θα βάλει το κεφάλι του στην λαιμητόμο και κανένα μέλος της Γενικής Συνέλευσης δεν θα ψηφίσει απαλλαγές και δεν θα εγκρίνει οικονομικά θέματα και άλλα, γιατί θα βρεθεί με ευθύνες.
Όποιος θέλει ν΄ αναλάβει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα πάει στην Γ.Σ. θα ζητήσει την ψήφο, αλλά με όλα καθαρά και από την αρχή. Θα ξεκινήσει με μια γραμμή σε όλα τα βιβλία και θα ξεκινήσει από αύριο.
Το χθες θα πάει σε έλεγχο και ότι αποφασίσουν αυτοί που θα ελέγξουν τα βιβλία και θα υπογράψουν το πόρισμα.
Και κάτι ακόμη. Επειδή η ομάδα θα ξαναμπεί σε περιπέτεια, θα πρέπει πριν αναλάβει οποιοσδήποτε να εγγυηθεί για τα οικονομικά της ομάδας.
Κλείνουμε λέγοντας πως κανένα μέλος της σημερινής διοίκησης δεν πρέπει να παραμείνει στο νέο ΔΣ.
Εμείς δημόσια δηλώνουμε,πως παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κι αν κάποιοι προσπαθήσουν να βάλουν στο ΔΣ αχυράνθρωπους, για να έχουν τον έλεγχο της ομάδας, θα αποτύχουν γιατί θα ενημερώσουμε αυτούς που πρέπει.