Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Καλημέρα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι αναγνώστες.
Μπήκαμε πλέον τυπικά και ουσιαστικά σε  ρυθμό ΧΡΙΣΤΟΥΓΈΝΝΩΝ και γι΄ αυτό θα πρέπει σιγά σιγά να προσέχουμε λίγοι περισσότερο στο τι λέμε και τι γράφουμε.
Ακούσθηκε πάλι η φράση "δεν φοράς παντελόνια"!!!
Κάποιος την είπε σε κάποιον και νομίζει πως κάτι μαγικό έκανε...
Αλήθεια δεν ξέρει πως το παντελόνι δεν είναι δείγμα ανδρισμού, μαγκιάς και άλλα τέτοια σχετικά;
Το Σάββατο είναι γεγονός πως είχε αέρα στο γήπεδο....
και αυτοί που πηγαίνουν όπου τους πάει ο αέρας, πετάνε κάτι τέτοια γιατί το έχουν ανάγκη.
Τελικά μήπως στα μοναστήρια και στις εκκλησίες θα πρέπει να διδαχθούν και άλλα πράγματα, εκτός από το πως ανάβουμε λαμπάδες και πως κάνουμε μεγάλους σταυρούς;
Κύριοι θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε, πως όταν έχουμε κάποια διαφορά με κάποιον, πάμε τον βρίσκουμε και το συζητάμε και δεν το περιμένουμε να έρθει στο γήπεδο ή στην εκκλησία ή στο καφενείο, για να υπάρχει κόσμος μπροστά και να πουλήσουμε μαγκιά.
Κάποτε θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως πρέπει να σεβόμαστε τους άλλους.
Όταν γνωστός προπονητής ήρθε στην κερκίδα και μου είπε τι είχε συμβεί λίγα μέτρα μακρυά από την θέση που ήμουν, δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά ήταν αλήθεια.
Πληροφορίες λένε πως ο πρόεδρος που δέχθηκε την επίθεση, δεν θα σκύψει το κεφάλι και τώρα που έρχεται και η μεταγραφική περίοδος, θα δώσει τα δελτία σε κάποιους ποδοσφαιριστές και αν θέλουν θα τα πάρουν και θα φύγουν.
Καλή λύση μάλλον είναι αυτή, για να μην έχει κανένας υποχρέωση σε κανέναν.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, οι εποχές είναι δύσκολες και δεν θα πρέπει να πατάμε επί πτωμάτων. Θα μας τιμωρήσει ο Θεός, εκτός κι αν μπορούμε κι αυτόν να τον ξεγελάσουμε!!!!