Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Τελικά τώρα όλα είναι φανερά.
Ο πρώην πρόεδρος κ. Τσαγκάρης μιλώντας στο STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση για τον κ. Μαυρονάσιο και είχε πει πως δεν έχει καμία σχέση ο κ. Μαυρονάσιος με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Από τότε χάθηκε ο κ. Τσαγκάρης και δεν πάει ούτε στα διοικητικά συμβούλια.
Ο κ. Τσαγκάρης ζητάει πίσω αυτά που έβαλε για να εξυπηρετήσει μια κατάσταση, αλλά είχαμε γράψει τότε πως δεν θα τα πάρει.
Λοιπόν αύριο ο κ. Μαυρονάσιος θα έχει τον πρώτο ....
λόγο και θα φροντίσει να πείσει φορείς και επιχειρηματίες να δώσουν χρήματα ώστε η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό.
Φυσικά ο κ. Μαυρονάσιος θα δηλώσει φίλος του κυρίου Αυλωνίτη και πιθανότατα θα ξεχάσει να δηλώσει πως είναι φίλος αλλά και συνεργάτης με τον πρόεδρο του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ!!!
Φυσικά εκεί θα είναι και ο κ. Αυλωνίτης και θα ζητήσει κι αυτός την βοήθεια όλων!!!
Αλήθεια γιατί ο κ. Μαυρονάσιος και ο κ. Αυλωνίτης δεν πείθουν τους όποιους διοικούντες έχουν απομείνει στην ομάδα να πάνε σε Γενική Συνέλευση και να κάνουν οικονομικό και διοικητικό απολογισμό;
Γιατί προσπαθούν να πάνε στα ΣΠΑΤΑ μέσω ΔΡΑΜΑΣ ή μέσω ΠΑΤΡΑΣ;
Αύριο όσοι φορείς, όσοι επιχειρηματίες και όσα ΜΜΕ σέβονται τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα πρέπει ν΄ ανταποκριθούν σ΄ αυτή την πρόσκληση, όπως δεν ανταποκρίθηκαν και σήμερα και δεν πήγαν στο γήπεδο.
Αύριο θα γράψουμε λεπτομέρειες για το θέμα. 
Θα γράψουμε γιατί κάποιοι έμμισθοι, δεν θέλουν να χάσουν την θέση τους και διώχνουν τον όποιον θελήσει να διοικήσει και να πάει ψηλά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.