Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Καλημέρα

Λέμε από σήμερα να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να μαλακώσουμε άσο μπορούμε και όσο μας το επιτρέψουν οι καταστάσεις και οι δήθεν.
- Να στείλουμε την καλημέρα και το Χρόνια μας πολλά στον πολλά βαρύ και όχι κύριο Νίκο ο οποίος έχει τις μαύρες του, αφού πλέον κανείς δεν τον υπολογίζει και μόνος του τα λέει, μόνος του τ΄ ακούει. Κύριε Νίκο μας, να ξέρεις εμείς "δεν χτυπάμε" ποτέ με τα γραφόμενά μας. ανθρώπους οι οποίοι είναι πεσμένοι κάτω και σέρνονται στα πατώματα. Αυτό το .....ξέρουν οι αναγνώστες μας, όπως το ξέρουν κι αυτοί τους οποίους χρησιμοποιείς για να παριστάνεις τον παράγοντα. Θα ματώνεις οικονομικά, έστω κι αν τα παίρνεις από τις τσέπες άλλων, για να κρατάς μια καρέκλα. Η ουσία δεν αλλάζει και το ξέρουν όλοι.
- Σήμερα μέσα στην κακοκαιρία θα παίξουν για μια θέση στον τελικό κυπέλλου ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ με την ΑΡΤΑΚΗ. Να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσφέρουν θέαμα και να τελειώσει ο αγώνας χωρίς τραυματισμούς και με νικητή το ποδόσφαιρο.
- Η ΕΠΣΕ έχει στο μυαλό της "να πάει" τον τελικό Κυπέλλου Εύβοιας στο γήπεδο της Ερέτριας ή στο στάδιο Ψαχνών γιατί το στάδιο Χαλκίδας είναι η έδρα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και γιατί πιστεύει πως σ΄ αυτά τα γήπεδα θα πάει περισσότερος κόσμος.
- Δεχθήκαμε πολλά τηλεφωνήματα από φίλους του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ οι οποίοι είχαν διαρκείας και μάλιστα από τα ακριβά και οι οποίοι πήγαν στο στάδιο να παρακολουθήσουν τον αγώνα  κυπέλλου ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΕΡΕΤΡΙΑ και διαπίστωσαν πως δεν υπήρχαν θέσεις στη σκεπαστή κερκίδα, αφού είχαν πάει εκεί φίλαθλοι της ΕΡΕΤΡΙΑΣ!!! Η δική μας απάντηση σ΄ αυτούς που τηλεφωνούσαν ήταν απλή. Τα παράπονα στον πρόεδρο κύριο Αναγνωστάκη, αλλά και στον κύριο Κακαβά, αφού αυτοί δηλώνουν πως τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν τον βοηθούν οι της Χαλκίδας.
- Την καλημέρα μας και τα χρόνια πολλά και στην ομάδα του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην εκδήλωση. Ευχαριστούμε και για τις προσκλήσεις.