Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Όχι άλλα ψέματα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το θέμα με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει πάει πολύ μακρυά και πλέον η ανευθυνότητα ξεπέρασε κάθε όριο.
Την ομάδα την διοικεί μια παρέα η οποία αποχωρεί από το ΔΣ, το πρωί και επιστρέφει το βράδυ.
Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να διοικήσει την ομάδα ο κ. Ελευθεριάδης με τα πρόσωπα που είχε ο ίδιος προτείνει. Στην πορεία και μέσα 3 - 4 μήνες μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο να διώξουν τον Ελευθεριάδη. Αποχώρησε μαζί με την κυρία Βελή και τον κ  Σφύρλα. Την...
διοίκηση ανέλαβε ο κ. Τσαγκάρης. Στο ΔΣ ήρθε και ο κ. Σιγανός ως ο μόνος αναπληρωματικός.
Έφυγαν 3 από τους 9 και ήρθε ένας, οπότε έχουμε στο 9μελές ΔΣ, 7 μέλη. Μετά από λίγες μέρες διαγράφουν τον κύριο Σωτηρίου και μένουν 6 μέλη!!!
Αυτά τα 6 μέλη κατά διαστήματα δηλώνουν παραίτηση, αλλά επιστρέφουν και πάλι ή αποχωρούν από τα αξιώματά τους και παραμένουν απλά μέλη!!!!!!!
Από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι σήμερα και ενώ είχαν υποχρέωση να πάνε σε Γενική Συνέλευση και να καταθέσουν τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, δεν το έχουν κάνει και οδηγούν την ομάδα σε περίεργα μονοπάτια.
Ένας παράγοντας του ποδοσφαίρου μας είπε πως έχουν άγνοια κινδύνου!!!!
Οι κύριοι αυτοί διαχειρίστηκαν πάνω από 200.000 ευρώ με διαδικασίες που δεν θα έπρεπε και πλέουν βάζουν σε κίνδυνο όχι μόνο την ομάδα, αλλά και τους φορείς και τους επιχειρηματίες που στηρίζουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ή που θα θελήσουν να στηρίξουν την ομάδα στο μέλλον.
Το αστείο τελείωσε εδώ. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα περάσει στα χέρια κάποιων με αποφάσεις 2 - 3 ανθρώπων.
Ο καθένας να πάρει τους φίλους του και να στηρίξει την δική του επιχείρηση. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει ανάγκη από προστάτες, ούτε θα γίνει ξέφραγο αμπέλι για να έχουν κάποιοι έσοδα.
Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ είναι το κυρίαρχο όργανο. Αν δεν θα προχωρήσουν σήμερα σε Γ.Σ. τότε είναι βέβαιο πως έχουν να κρύψουν πολλά και φοβούνται.
Κανένας προπονητής και κανένας φίλος του δεν πρέπει να έχει εμπλοκή στα διοικητικά.
Σεβόμαστε τον κ. Αυλωνίτη και τους φίλους του, αλλά δεν μας ξεκαθάρισε κανείς το τι συνέβη με "τους φίλους μας" από την Δράμα.
Ο κ. Αυλωνίτης ως προπονητής, αλλά και οι ποδοσφαιριστές, έχουν την αμοιβή τους και καλά κάνουν, αλλά τις αποφάσεις θα τις πάρει η ΓΣ.
Μπορεί να θέλουν να εξασφαλίσουν τις πληρωμές τους, αλλά αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα να προσπαθούν να οδηγούν την ομάδα σε απίστευτους κινδύνους.
Κύριοι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η μόνη πράξη που θα οδηγήσει στην καλή πορεία της ομάδας, είναι η πρόσκληση για Γενική Συνέλευση μέσα στο 2017.
Κάθε άλλη κίνηση, αποβλέπει στο να πεισθούν κάποιοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη, για να πληρωθούν κάποιοι άλλοι.
Ο κύριος Μαυρονάσιος ο οποίος δηλώνει φίλος του κυρίου Αυλωνίτη και λέει πως θέλει να βοηθήσει, γιατί δεν μας λέει αν θέλει να βοηθήσει και τον άλλον φίλο του πρόεδρο του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ;