Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ

Η πορεία της ομάδας των ΚΟΣΚΙΝΩΝ έχει αρκετές διακυμάνσεις και είναι αλήθεια πως κινδύνευσε να φτάσει και στην αποχώρηση από το πρωτάθλημα.
Τα λάθη έγιναν το Καλοκαίρι, όταν η ομάδα θέλησε να κάνει την υπέρβαση, θέλησε να κάνει "μεγάλη" πορεία στην Α΄ Κατηγορία και έπρεπε να φτάσουμε στα Χριστούγεννα για να καταλάβουν οι υπεύθυνοι πως πρέπει να κρατάς πάντα μικρό καλάθι και να....
μην πιστεύεις πως με υποσχέσεις φτιάχνεις ομάδα.
Δεν ήταν λίγοι αυτοί οι οποίοι πίστευαν πως η ομάδα δεν θα μπορέσει να συνεχίσει και θα αποχωρούσε.
Δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι πιστεύουν ακόμη και σήμερα και το λένε δημόσια, πως η πρώτη ομάδα που θα υποβιβασθεί είναι τα ΚΟΣΚΙΝΑ.
Εμείς έχουμε άλλη άποψη. Από τα ΚΟΣΚΙΝΑ αποχώρησαν πολλοί ποδοσφαιριστές, αλλά ας μη γελιόμαστε. Αυτοί που αποχώρησαν δεν θα μπορούσαν να προσφέρουν στην συνέχεια ή δεν είχαν προσφέρει ανάλογα με τις οικονομικές τους απαιτήσεις.
Οι διοικούντες τον ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ δεν θα πρέπει να μείνουν σ΄ αυτούς που έφυγαν, αλλά να φροντίσουν αυτούς που θα παραμείνουν στην ομάδα.
Οι διοικούντες, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές να μην ακούνε αυτούς που λένε πως η ΕΠΣΕ ή οι διαιτητές θέλουν τον υποβιβασμό της ομάδας και την παραμονή κάποιας άλλης.
Αυτά τα λένε κάποιοι γραφικοί και κάποιοι οι οποίοι θέλουν να εκνευρίσουν γενικώς την ομάδα.
Δυστυχώς οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν μας άκουσαν όταν έπρεπε.
Αν μας είχαν ακούσει, δεν θα είχαν όλα αυτά τα προβλήματα που δημιούργησαν στην ομάδα.
ΕΠΣΕ και ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ "θα παίζουν"  50 - 50 τα ΚΟΣΚΙΝΑ, γιατί αυτό κάνουν με όλες τις ομάδες.
Κανείς διαιτητής δεν θα σφυρίξει υπέρ άλλης ομάδας για να υποβιβάσει τον ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ.
Την καλημέρα μας στα ΚΟΣΚΙΝΑ και να ξέρουν πως εμείς αυτιά δεν θα χαϊδέψουμε και ευχόμαστε να ασχοληθούν μόνο με την ομάδα και όχι με τους σαχλαμαράκηδες.