Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Την καλημέρα μας στον κύριο Νίκο από την Ερέτρια, αλλά δεν φταίμε εμείς που δεν γράψαμε για τις μεταγραφές της Ερέτριας. Δεν είχαμε καμία απολύτως ενημέρωση και φυσικά δεν θέλουμε να χαλάσουμε την πρακτική που ακολουθεί η ομάδα της Ερέτριας.
Καθημερινά παίρνουμε το μάθημά μας και αυτό δεν είναι κακό.
Όταν με το καλό τελειώσει το πρωτάθλημα, θα γράψουμε λεπτομέρειες, για τις πρακτικές που γενικώς ακολουθούν παράγοντες και προπονητές και φυσικά θα κάνουμε τον απολογισμό μας.
Θα σας θυμίσουμε κύριε Νίκο πως πριν κάτι χρόνια, είχαμε.....
παρεξηγηθεί, όταν σχολιάσαμε την απομάκρυνση του τότε προπονητή κυρίου Κρόκου ο οποίος είχε 4 νίκες σε 4 αγώνες που ήταν στον πάγκο της ΕΡΕΤΡΙΑΣ και ο πρόεδρος κ. Κοντσιλίδης τον απομάκρυνε και πήρε τον κύριο Βλάχο.
Τότε είχε βγει στον 96,5 και είχε υπερασπιστεί και αιτιολογήσει την απόφασή του. Τ΄ αποτελέσματα είναι γνωστά και φυσικά καμία σχέση δεν είχαν με τα όσα είχε πει ο κύριος Κοντσιλίδης.
Εμείς κύριε Νίκο δεν σερνόμαστε στο άρμα κανενός και φυσικά δεν μπαίνουμε εμπόδια στα σχέδια και τις πρακτικές παραγόντων και προπονητών, ούτε κρατάμε κακίες.
Έχουμε υπομονή και δεν βιαζόμαστε.
Και κάτι ακόμη κύριε Νίκο μας.
Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και φυσικά στο ποδόσφαιρο για να πετύχεις και να έχεις συνέχεια πρέπει να είσαι ομάδα και όχι παρέα.
Την καλημέρα μας.