Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΛΙΒΕΡΙ   16-01-2018  
ΠΡΟΣ: Τη Διεύθυνση της Εφημερίδας    Ευβοϊκή Γνώμη.    

ΘΕΜΑ: Ανακρίβειες σχετικά με το ‘’ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ‘’ έτους  2015

Στις εκδόσεις  της εφημερίδας  σας στις 14ης  Δεκεμβρίου 2017 και τις 12ης  Ιανουαρίου 2018 δημοσιεύσετε πληροφορίες σχετικά με το ‘’ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ‘’ Βουλευτών και Αυτοδιοικητικών στελεχών και σε ότι με αφορά, με πολλές ανακρίβειες,  από τις οποίες αλλοιώνεται η πραγματική περιουσιακή μου κατάσταση.
Στο δημοσίευμα 14 Δεκεμβρίου 2017, αναφέρετε ότι έχω καταθέσεις 129.000 362 € ενώ η αλήθεια είναι ότι οι δικές μου καταθέσεις από διάφορους λογαριασμούς είναι ....
περίπου 70.000 € και όχι 130.000 €   περίπου όπως αναφέρεται.
Τα υπόλοιπα ανήκουν στον γιο μου που δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα.
Ενημερώνω επίσης πως, ότι αναφέρεται στη σύζυγο είναι δικά της περιουσιακά στοιχεία και δεν τα έχουμε μαζί, όπως αναφέρετε στο δημοσίευμα σας.
               Αναφέρετε, ότι έχω στην ιδιοκτησία μου ένα διαμέρισμα 109 τ.μ.  Το διαμέρισμα αυτό ανήκει κατά 75% στην κόρη μου και είναι κληρονομιά από τη μητέρα της και σύζυγό μου που έφυγε από τη ζωή. Να σημειωθεί ότι το 50% παραχωρήθηκε στην κόρη μου από τα δύο αδέρφια της.  Δεν έχει παραχωρηθεί ακόμα το δικό μου 25%,  επειδή η ίδια για δικούς της λόγους, δεν θέλησε να παραχωρηθεί.
Αναφέρετε ακόμα ότι έχω στην ιδιοκτησία μου δενδροκαλλιέργεια 8 στρεμ. Αν είχατε προσέξει καλύτερα θα είχατε διαπιστώσει ότι σε μένα ανήκει το 1/3 και είναι γονική παροχή.
              Το αποκορύφωμα των ανακριβειών περιλαμβάνεται στην έκδοση της εφημερίδας της 12ης Ιανουαρίου 2018, όπου στην σελίδα 18 , υπάρχει δημοσίευμα με τίτλο:

 ‘’ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ ‘’ 
και συνεχίζετε:
 ‘’Αγόρασαν από 137 στρέμματα στη Λίμνη’’ 
Σε όλο το κείμενο προσπαθείτε,  να πείσετε ότι κάτι τρέχει και μιλάτε για περίεργες συμπτώσεις και καταλήγετε:
‘’Μπουραντάς και Παγώνης έχουν την ίδια κομματική προέλευση, ενώ έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.  Είναι πολύ πιθανό να σχεδίαζαν από κοινού κάποια επένδυση και έτσι να εξηγείται αυτή η απίστευτη σύμπτωση.’’
Όταν πρόκειται να κάνετε τέτοιες αναφορές, θα έπρεπε να έχετε διασταυρώσει πρώτα τις όποιες πληροφορίες πιστεύετε ότι έχετε, ώστε να μην γράφετε τέτοια τερατώδη πράγματα, για θέματα που έχουν δημοσιευθεί από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής και παράλληλα να εκτίθεστε με το αποκλειστικό σας δημοσίευμα όπως το χαρακτηρίζετε,  ενώ αυτά είναι στην διάθεση όλων των πολιτών και επομένως μπορούν να διαβαστούν από όλους. Εσείς όμως δεν επιτρέπετε να κάνετε τέτοια λάθη.
Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μία έκταση 137 στρεμ.  που ξεκίνησε η αγορά της, όπως είχα ενημερωθεί, από τους  εργαζόμενους στην Δ.Ο.Υ Χαλκίδας και στην συνέχεια συμμετείχαν και άλλοι εκτός από τους εφοριακούς.
Η έκταση δεν έχει μοιραστεί και παραμένει ενιαία και μάλλον είναι δασική.
 Επομένως πρόκειται για πολλούς αγοραστές ενώ το δικό μου ποσοστό είναι 0,73% και ισοδυναμεί με 1.000 τετραγωνικά μέτρα δηλαδή ένα(1) στρέμμα. Αυτή είναι η αλήθεια, η οποία παραποιήθηκε από δικό σας λάθος και δεν νομίζω ότι υπάρχουν άλλες σκοπιμότητες από την πλευρά σας.
Παρακαλώ να αποκαταστήσετε  την πραγματικότητα στην προσεχή έκδοσή σας.

Ο Δήμαρχος
Αθανάσιος Γ. Μπουραντάς