Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Καλημέρα

Πολλά τα ανοιχτά θέματα στο χώρο του ποδοσφαίρου της Εύβοιας και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ περιμένει τις καλύτερες μέρες, περιμένει την προσπάθεια για άνοδο στην Β΄ Εθνική, περιμένει να βάλουν οι διοικούντες τα στήθια τους μπροστά και να προστατέψουν την ομάδα από τους κακούς διαιτητές, αλλά πρώτα πρέπει να προστατέψουν την ομάδα ο ένας από τον άλλον!!!
- Στην διαιτησία δεν υπάρχει πλέον ηρεμία, αφού κάποιοι οι οποίοι θέλουν να ελέγξουν το χώρο και να τελειώσουν τους μη υπάκουους διαιτητές, έφτασαν μέχρι ....
την επιτροπή και πιέζουν!!!! Θα γίνει το έλα να δεις στο χώρο, αφού αν περάσουν οι πιέσεις, οι της επιτροπής θα αντιμετωπίσουν πολλά και μεγάλα προβλήματα.
- Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ αν και προηγήθηκε στο πρώτο 10λεπτο με 2 - 0 δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς από την ΣΚΥΡΟ η οποία έπαιξε πειθαρχημένα και με υπομονή και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.
- Ο Αντώνης Αυλωνίτης δεν διέψευσε κάτι, αφού δεν υπάρχει παραίτηση του. Ώρες πριν την απόλυσή του, ο  ίδιος έκανε δηλώσεις και έλεγε πως δεν εγκαταλείπει το σκάφος.
- Τελικά οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν στέλνουν ούτε δελτία τύπου. Έχασαν τον ποιητή Στράτο, δεν μπόρεσαν να συνεργασθούν με τον Αποστόλη και φαίνεται πως ο κυρ Νίκος δεν έχει όρεξη να γράφει δελτία τύπου.