Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Η αλήθεια για τα ΚΟΣΚΙΝΑ

Εδώ και καιρό παρακολουθώ το σήριαλ της ομάδας των ΚΟΣΚΙΝΩΝ και δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα.
Το κακό όμως έχει ξεφύγει και είναι άδικο να μας βρίζουν γιατί τους δώσαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουν αγωνιστικά όσα δεν κατάφεραν με τα ψέματά τους.
Κατηγορούν και βρίζουν διαιτητές και ΕΠΣΕ, ενώ ξέρουν πως η διοίκηση της ΕΠΣΕ και η επιτροπή διαιτησίας έκλεισε τα μάτια και τ΄ αυτιά της και δεν έκανε εφαρμογή του κανονισμού.
Κακός διαιτητής ο κ. Λάμπρου, ο κ. Φώτης, ο κ. Βρακάς, ο κ. Κασομούλης και ....
άλλοι, κακή η ΕΠΣΕ.
Κυρίες και κύριοι, σήμερα πήραμε ένα μήνυμα το οποίο ήταν απαράδεκτο για την ΕΠΣΕ και τους διαιτητές.
Καλά να πάθετε κύριοι. Αν είχατε εφαρμόσει τον κανονισμό δεν θα μπορούσε κανείς να πει τίποτα.
Λοιπόν η Επιτροπή Διαιτησίας έκλεισε τα μάτια και συνέχιζε να ορίζει διαιτητές σε αγώνες των ΚΟΣΚΙΝΩΝ, γιατί δεν ήθελε να "τελειώσει" την ομάδα στα χαρτιά.
Κύριοι τα ΚΟΣΚΙΝΑ οφείλουν από κάρτες και πρόστιμα στην ΕΠΣΕ περίπου 1400 ευρώ.
Την Παρασκευή η κακή ΕΠΣΕ έστειλε ένα έγραφο στα ΚΟΣΚΙΝΑ και έλεγε πληρώστε μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι. Αυτό δεν έγινε.
Υποσχέθηκαν να πληρώσουν το αργότερο μέχρι σήμερα. Αν δεν πληρωθεί αυτό το ποσόν την επόμενη αγωνιστική δεν θα ορισθούν διαιτητές για τον αγώνα των ΚΟΣΚΙΝΩΝ.
Προσέξτε όμως. Το θέμα ήταν γνωστό σε πολλούς. Διαιτητές και αντίπαλες ομάδες γνώριζαν τι συμβαίνει και όταν τα ΚΟΣΚΙΝΑ θα κέρδιζαν θα μπορούσαν οι αντίπαλοι να κάνουν μια ένσταση και να πάρουν τους βαθμούς. Δεν το έκαναν όμως, γιατί είναι κύριοι. Για παράδειγμα η ΚΑΣΤΕΛΛΑ θα μπορούσε να κερδίσει τους 3 βαθμούς και να μην έχει καμία αγωνία.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, οι άλλοι δεν κάνουν ούτε καταγγελίες, ούτε κατηγορούν άλλους.
Τα ΚΟΣΚΙΝΑ όμως το κάνουν, με στόχο να τιμωρηθούν οι αντίπαλοι.
Σταματάμε εδώ.