Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Δημοτικές Εκλογές

Η ψήφος είναι η δύναμή σου.
Μη την πετάς στα σκουπίδια
Δεν θέλουμε τέτοιες μέρες να γράψουμε αυτά που πιστεύουμε για υποψηφίους, για να μην τους χαλάσουμε την ησυχία, αλλά κάποιοι κύριοι και κάποιες κυρίες, κάνουν ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω, αφού πιστεύουν πως μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουν, μόνο στην παρουσία τους και στην προσωπικότητά τους. 
Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο κόσμος άλλαξε και χωρίς προγραμματισμό, δεν θα πετύχετε τον στόχο που έχετε βάλει. Μπορεί να πιστεύετε πως συμπληρώνοντας το ψηφοδέλτιο με ανθρώπους που....
έχουν μεγάλο σόι, θα πετύχετε τον στόχο, αλλά αυτό πλέον δεν ισχύει. "Το σόι του καθενός" δεν είναι πρόβατα να τα οδηγεί ο καθένας όπου θέλει. Σ΄ αυτές τις δημοτικές εκλογές οι δημότες θα ψηφίσουν υποψηφίους οι οποίοι θα έχουν συγκεκριμένη πρόταση για τον τόπο τους, αλλά και για την καθημερινότητά τους. Αυτό μπορείτε να τους το απαντήσετε; Θυμόσαστε τα όσα έλεγε ο κ. Παγώνης και οι υποψήφιοι της παράταξής του για νέες δουλειές και νέες θέσεις εργασίας; Οι μόνες θέσεις εργασίας ήταν αυτές των πολλών ειδικών συμβούλων!!!! Κυρίες και κύριοι, πάρτε το αλλιώς. Επικοινωνήστε θέσεις και προτάσεις οι οποίες θα απαντούν στις ανάγκες των Δημοτών και θα δίνουν λύσεις στα προβλήματα.
Εμείς από του χρόνου (2019), θα βγούμε δυναμικά, χωρίς εξαρτήσεις και χωρίς παρωπίδες και θα ζητάμε καθημερινά καθαρές απαντήσεις από όλες και όλους.
Δεν θα το παίξουμε ουδέτεροι, ούτε και θέλουμε καλές σχέσεις με όλους. Θα πάρουμε θέση και θα στηρίξουμε υποψηφίους οι οποίοι απαντούν με προτάσεις για τα προβλήματα και δεν μένουν στα λόγια.
Καλή χρονιά σε όλους τους υποψηφίους και καλό αγώνα.