Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Η δική μας άποψη

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ξέρετε όλοι σας, πως εδώ δεν μασάμε τα λόγια μας.
Αυτό θα κάνουμε και αυτή την φορά στο θέμα της μεταγραφής του Αλέξανδρου Βαλκάνου στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.
Θα θυμίσουμε λοιπόν σε όλους τα όσα συνέβησαν από την περίοδο 2017 - 2018, τότε που ο Αλ. Βαλκάνος ήταν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ διεκδικούσε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και προπονητή τον Δημήτρη Βαλκάνο, αδερφό του Αλέξανδρου.
Τον Ιανουάριο του 2018 οι άνθρωποι της ΕΡΕΤΡΙΑΣ ζήτησαν από τον....
ποδοσφαιριστή να ενταχθεί στην δύναμη του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ώστε να βοηθήσει την ομάδα, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε και είπε πως δεν κατεβαίνει κατηγορία και δεν θα παίξει στο τοπικό. Αυτό την ώρα που η ομάδα ήταν πρώτη και με διαφορά από τον δεύτερο ΛΗΛΑ.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ χωρίς τον Αλέξανδρο Βαλκάνο κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Το Καλοκαίρι ο Αλέξανδρος ήθελε να φύγει από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να πάει στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ!!!! Αυτό δημιούργησε ένταση και αντιπαραθέσεις στην ομάδα και οδήγησε σε αποχώρησε ένα μέλος της διοίκησης, ο οποίος βοήθησε την ομάδα στο να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ο οποίος είχε την άποψη πως δεν θα έπρεπε να μπει ο Αλέξανδρος Βαλκάνος στο ρόστερ, επειδή είχε αρνηθεί να βοηθήσει.
Ο Αλέξανδρος πήγε στην ομάδα, αλλά δυστυχώς με τα γνωστά αποτελέσματα.
Τώρα πήρε μεταγραφή για το τοπικό πρωτάθλημα και τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ.
Αλήθεια τι άλλαξε και "κατεβαίνει" κατηγορία;
Γιατί δεν το έκανε αυτό για την ομάδα της πόλης του και στην οποία ήταν προπονητής ο αδερφός του;
Ο ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ διαβάζουμε να γράφουν πως έκανε μεγάλη μεταγραφή.
Κύριοι αυτό θ΄ αποδειχθεί στο τέλος, αλλά οι καλοί ποδοσφαιριστές ανεβαίνουν κατηγορίες και δεν κατεβαίνουν, εκτός κι αν εκτίμησαν κάποιους ανθρώπους από προηγούμενες συνεργασίες και πήγαν για να τους βοηθήσουν, σ΄ ένα νέο ξεκίνημα, όπως έκαναν οι Μπακομήτρος, Ρεπετσάς και άλλοι με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ του οποίου την φανέλα είχαν φορέσει σε πολύ καλές εποχές.
Ο Αλέξανδρος Βαλκάνος δεν είναι σ΄ αυτή την φάση, αφού με την ΑΡΤΑΚΗ δεν τον συνδέει κάτι.