Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ποτέ δεν πεθαίνει

Ας το καταλάβουν ΟΛΟΙ. 
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, όποιοι πιστεύουν πως μπορούν να σχεδιάσουν την διάλυση της ομάδας και την περαιτέρω απαξίωσή της, θα βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις και καλό θα είναι να αποφύγουν τέτοιες εξελίξεις.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να έχει στόχο τις επαγγελματικές κατηγορίες και τίποτα λιγότερο.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα γίνει ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, μόνο και μόνο....
για να δηλώνουν κάποιοι παράγοντες.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα διαθέτει πάντα την ομάδα ανδρών και θα οργανώσει τα τμήματα υποδομών όπως αρμόζει σε κάθε σοβαρή ομάδα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες καθαρές κουβέντες.
Η Γενική Συνέλευση ΈΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ στον κύριο Καρυστινό και στον κύριο Ελευθεριάδη, μέχρι την Τετάρτη "να δώσουν" τα ονόματα της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και στον κ. Βαλάντη Μπλέτσα ως μέχρι τώρα διοίκηση, "να τρέχει" τα θέματα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Η Γενική Συνέλευση δεν έδωσε εντολή για άλλα παιχνίδια.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να δώσει την μάχη της παραμονής στην κατηγορία και αυτό θα κάνει από αύριο το πρωί. Θα παίξει για νίκη την Κυριακή με αντίπαλο την ΚΑΛΛΙΘΕΑ και πιστεύουμε πως θα τα καταφέρει.
Μέχρι αύριο ο κ. Καρυστινός, ο κ. Ελευθεριάδης και ο κ. Μπλέτσας θα πρέπει να έχουν αποφασίσει και να δρομολογήσουν τα θέματα της ομάδας. Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει ας το δηλώσει και να πάμε παρακάτω.
Θα θυμίσουμε την ατάκα του κυρίου Καρυστινού στην Γενική Συνέλευση: "Όποιος θέλει να πάρει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να βάλει τις εγγυήσεις, πάνω στο τραπέζι"!!!
Αγαπητέ κύριε Καρυστινέ, επίμονα θέλατε την εντολή της Γενικής Συνέλευσης για να σχηματίσετε διοίκηση και την πήρατε, χωρίς να σας ζητηθούν εγγυήσεις. Αυτή την εντολή πρέπει να την τιμήσετε χωρίς αναβολές και άλλα τέτοια. Την Τετάρτη το πρωί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έχει διοίκηση η οποία θα έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία και όχι τον υποβιβασμό.
Αν αυτό δεν ισχύσει, τότε το δηλώνουμε καθαρά και δημόσια.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα συνεχίσει και χωρίς εσάς, όπως έκανε και πολλές φορές μέχρι σήμερα.
Εμείς πιστεύουμε πως θα κάνετε αυτό που πρέπει και τίποτα λιγότερο.
Αν όμως για δικούς σας λόγους δεν μπορείτε να κάνετε αυτά που αναλάβατε, πείτε το τώρα για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την ομάδα.
Και κάτι τελευταίο.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μπορεί να λειτουργεί με επιτροπές ή παραμάγαζα.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έχει διοίκηση και μόνο αυτή θα μπορεί να εισπράττει χρήματα στο όνομα της ομάδας.
Θα σας θυμίσω πως κι άλλοι έλεγαν πως συγκέντρωσαν χρήματα για το ταξίδι στην Μυτιλήνη, αλλά δεν τα έδωσαν ποτέ στην ομάδα!!!!
Αυτό, αρέσει δεν αρέσει δημιουργεί παραμάγαζα.