Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Χωρίς νερό για πολλές ώρες περιοχές της Χαλκίδας, αλλά αυτό είχε γίνει συνήθεια στην θητεία Παγώνη, οπότε η κυρία Βάκα το πάει ομαλά, για να μην χαλάσει την συνήθεια. Πάντως υπάρχει μια διαφορά. Ο Παγώνης είχε συνεχόμενα δελτία τύπου και μπορεί νερό να μην έτρεχε στις βρύσες αλλά....
τον αισθανόσουνα κοντά!!!!

-  Μια φιλική απορία. Στις Αβαντίδες συνυπάρχουν οι κύριοι Σωτηρίου Στέφανος, Πίσχινας Βασίλης, και Σιγανός Αλέξανδρος. Αλήθεια δεν συνυπήρχαν και στο ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την εποχή Ελευθεριάδη; Τι τους χώρισε τότε;;;;;

- Τελικά έχουμε μια ανησυχία για τον προπονητή του ΕΥΒΟΪΚΟΥ. Είναι τελικά ο κ. Τόγιας ή κάναμε και σ΄ αυτό λάθος;;; Το πρώτο μας λάθος σύμφωνα με άλλους, ήταν το ότι γράψαμε για την απομάκρυνση Μωϋσιάδη.  

- Στην Ερέτρια ξέρουν πως η χρονιά θα είναι δύσκολη, αλλά όλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Οι νέοι έχουν την ευκαιρία τους και πρέπει να μην την αφήσουν να περάσει και οι έμπειροι πρέπει να αποδείξουν πως είναι ομάδα.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ λειτουργεί πλέον ως "επιχείρηση θεάματος και ψυχαγωγίας" και θα δούμε σύντομα τ΄ αποτελέσματα. Διοίκηση υπάρχει, αλλά κουμάντο κάνουν οι εκτελεστικοί οι οποίοι όμως δεν ψηφίζουν και δεν έχουν υπογραφή.  Σύντομα πιστεύουμε πως θ΄ ανακοινωθεί και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.