Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή. Τώρα δεν έχετε άγχος, αφού φρόντισε "να σας το εξαφανίσει" ο Αλέξης Τσίπρας με την ομιλία του στην Θεσσαλονίκη και την ΔΕΘ. Τι μας είπε; Μας είπε πως αυτός τα έκανε όλα καλά και ο Μητσοτάκης δεν κάνει τίποτα σωστό. Τελικά είναι αθεόφοβος ο Αλέξης και ευτυχώς με απόφαση....
λαού πήγε στην αντιπολίτευση.

- Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ δυσκόλεψε λένε την ΑΡΤΑΚΗ, αλλά μάλλον δεν είναι έτσι τα πράγματα, αφού η ΑΡΤΑΚΗ κάνει ότι μπορεί για να δυσκολέψει τον εαυτό της, προφανώς μέχρι να φύγει και ο επόμενος!!!!

- Τι έγινε κύριοι; Στα Φύλλα τρέχουν και δεν φτάνουν, αφού ενημερώθηκαν πως σήμερα στις 17:00 θα μετακινηθούν προς το γήπεδο πολλοί φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΜΙΑΟΥΛΗΣ - ΕΥΒΟΪΚΟΣ. Με αεροπλάνα και βαπόρια δεν θα πάνε, αλλά πολλοί θα πάνε με το αυτοκίνητό τους, το ποδήλατό τους και με το μηχανάκι τους. Πληροφορίες λένε πως τον αγώνα θα παρακολουθήσουν πολλοί παράγοντες, πολλοί ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, αλλά και κάποιοι προπονητές επίσης άλλων ομάδων. 

- Έτοιμος δείχνει να είναι ο προπονητής κύριος Δημήτρης Βαλκάνος για να καθίσει και πάλι σε πάγκο ομάδας και μάλλον θα το δούμε σύντομα αυτό. Ο Δημήτρης Βαλκάνος αξίζει να έχει μια καλή πορεία ως προπονητής και θα την έχει. Απλά πρέπει να κάνει την σωστή επιλογή και ειλικρινά πρέπει να κάνει και κάνει υπομονή.

- Έξι αγώνες είχαμε χθες για το Κύπελλο Εύβοιας αλλά ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ πέρασε χωρίς αγώνα, αφού η ομάδα των ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ αποχώρησε και ο αγώνας ΚΑΡΥΣΤΟΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ αναβλήθηκε εξ αιτίας του ισχυρού ανέμου. Πέρασαν στην επόμενη φάση οι 5 φιλοξενούμενοι, ΔΡΟΣΙΑ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ.