Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Διαβάζουμε και ακούμε διάφορα και δεν θέλουμε να διαψεύσουμε τίποτα απολύτως. Όσοι έπεσαν στο λάκκο καλά να πάθουν, αφού τα ήθελε ο πισινός τους. Για τον μπροστινό τους δεν ξέρουμε κάτι, αλλά δεν πειράζει. Οι....
εκτελεστικοί να είναι καλαααααά...

- Ποιος μας διέψευδε χθες; Θα το κάνει και σήμερα ή θα παραδεχθεί πως τελικά είχαμε δίκιο; Δεν είχαμε κανέναν λόγο να γράψουμε για τους κυρίους Μωυσιάδη και Τόγια, αν δεν ήμασταν σίγουροι. Έχουμε σε εκτίμηση και τους δύο κυρίους και ποτέ δεν θα γράφαμε κάτι για το οποίο δεν θα είχαμε πληροφόρηση. 

- Είχαμε την κλήρωση του Κυπέλλου Εύβοιας και όλα τα ζευγάρια είναι δυνατά. Είπαμε όμως πως ο θεσμός του Κυπέλλου πάντα έχει εκπλήξεις. Δύο ζευγάρια είναι με ομάδες Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ και αυτά είναι ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ - ΛΗΛΑΣ και ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ.

- Τα πάντα ανεβάζουμε στο apopsignomi αρκεί ο αποστολέας του δελτίου τύπου να είναι αυτός που εκπροσωπεί τον φορέα και να βάζει την υπογραφή του. Το να έρχεται κάτι από άλλα ΜΜΕ ή από κάποιους άσχετους, δεν έχει κανένα νόημα. Θα παρακαλούσαμε οι άνθρωποι της ενημέρωσης να μην μας στέλνουν ανακοινώσεις και δελτία τύπου ομάδων ή παραγόντων. 

- Ακούμε να λένε διάφορα για τα αυθαίρετα στην παραλία και θα πρέπει να λένε ΟΛΗ την αλήθεια. Πάντως για την κυρία Ιωαννίδου προϊσταμένη του τμήματος περιβάλλοντος, θα διαπιστώσουν όλοι πως δεν είναι από τους ανθρώπους που βάζουν το δάχτυλο στο μέλι και καλά θα κάνουν να ψάξουν αλλού. Ξέρουν καλά όλοι τους πως η κυρία Ιωαννίδου δεν ήταν ποτέ φερέφωνο των ανθρώπων της εξουσίας.