Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχετε. Τελικά ο κύριος Τσίπρας ακόμη δεν έχει καταλάβει πως ο λαός τον έστειλε στην αντιπολίτευση, επειδή τίποτα δεν έκανε σωστά. Αυτός επιμένει πως όλα τα έκανε καλά. Πιστεύει πως στο τέλος θα καταφέρει να διαλύσει το ΚΙΝ.ΑΛ και θα μπορέσει να....
κρατηθεί στο χώρο της Κεντροαριστεράς ως ηγέτης.

- Είχαμε αγώνες Κυπέλλου και χθες και δύο ομάδες της Α΄ Κατηγορίας έμειναν εκτός, αφού η ΕΡΕΤΡΙΑ έχασε από την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ και η ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ από τον ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ. Από τύχη πέρασε το εμπόδιο του ΜΙΑΟΥΛΗ και ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ, ο οποίος αν καταλάβαμε καλά βάζει τέλος στην συνεργασία με τον κύριο Μωυσιάδη και στον πάγκο επιστρέφει ο κύριος Βαγγέλης Τόγιας.

- Σήμερα κρίσιμη και σημαντική η συνεδρίαση της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα πρυτανεύσει η λογική και όλοι θα ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους, για το καλό του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.  Εμείς τις απόψεις μας τις γράψαμε και δεν τις αλλάζουμε.

- Το παλεύει η νέα Δημοτική Αρχή αλλά στον Δήμο Χαλκιδέων δύσκολα θα μπουν τα πράγματα σε μια σειρά.  Η διοίκηση Παγώνη όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για την καθημερινότητα, αλλά παρέμεινε και 5 χρόνια στην εξουσία και αυτό δημιούργησε χάος. Να δούμε αν η δήμαρχος κυρία Βάκα θα χρειασθεί πολύ χρόνο για να βάλει μια τάξη.