Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και σύντομα θα ξαναβρούμε την ηρεμία μας και την καθημερινότητά μας. Κυριακή των Βαϊων σήμερα και καλό είναι να παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία, από ....
το διαδίκτυο ή την τηλεόραση.

- Χαλαρώστε και κάντε τον σταυρό σας, γιατί υπάρχουν και χειρότερα. Για παράδειγμα χθες είδα πραγματικό εφιάλτη. Είδα στον ύπνο μου τον πρόεδρο κύριο Παπακωνσταντίνου με τον σύμβουλο της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κύριο Ιωσήφ να ψάχνουν εναγωνίως να βρούνε κάποιον και δεν τον έβρισκαν πουθενά. Πήγαν στο σπίτι του και τους είπαν "δεν μένει πια εδώ". Πήγαν στο χωριό στο πατρικό του και τους είπαν 'δεν μένει πια εδώ"!!! Πετάχτηκα πάνω και πήγα στο καντηλάκι και έκανα τον σταυρό μου. Πρόεδρε ποιον ψάχνατε τελικά; Γιατί όλοι λένε δεν μένει πια εδώ;

- Καλημέρα στον Γραμματέα τον κύριο Γιώργο Πίσχινα και του ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση  και φυσικά να προσέχει την υγεία του. Αγαπητέ Γιώργο θα τελειώσει το θέμα με τον κορονοϊό και θα τελειώσει και το θέμα με την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ για να ησυχάσουμε όλοι και να έχουμε ήρεμο Καλοκαίρι.

- Κύριοι της Πολιτικής Προστασίας, κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης καθαρές κουβέντες. Οι νόμοι και τα όποια μέτρα ισχύουν για όλους και κανείς δεν αποτελεί εξαίρεση. Γιατί οι πρόσφυγες, οι μετανάστες, οι λαθρομετανάστες, οι Ρομά και όποιοι άλλοι κυκλοφορούν χωρίς περιορισμούς; λοιπόν μαζέψτε τους να τελειώνουμε. δεν είμαστε ηλίθιοι όλοι οι άλλοι.

- Η άδεια ειδικού σκοπού δεν είναι θέμα κανενός εργοδότη και φυσικά ο κάθε εργαζόμενος πρέπει να την χρησιμοποιήσει. Κανείς εργοδότης, όποιες πλάτες κι αν έχει δεν πρέπει να λέει όχι και ούτε να απειλεί με απολύσεις. 

- Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, να ευχηθούμε στην δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα και στον αντιδήμαρχο Εργων τον κύριο Βασίλη Γουρνή και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.