Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια σας πολλά και πάνω απ΄ όλα υγεία. Πέρασε και η μέρα των Χριστουγέννων και τώρα πάμε με φόρα να περάσουμε στον νέο χρόνο με την ευχή να είναι καλύτερος από τον παλιό. Δυστυχώς και αυτές τις μέρες ο κορονοϊός ήταν εδώ και ακόμη χειρότερα θα κυκλοφορεί ελεύθερος για κάποιο διάστημα ακόμη. Πάντως τα Χριστούγεννα του 2021 θα τα γιορτάσουμε κανονικά με συγγενείς και φίλους  και θα μπορούμε ελεύθερα να ....πάμε στους Ιερούς Ναούς, ν΄ ανάψουμε το κεράκι μας και να προσευχηθούμε. Υπομονή.

- Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους - φίλους, οι οποίοι δεν μας ξέχασαν και έστειλαν τις ευχές τους. Δεχθήκαμε όμως και ευχές από ανθρώπους της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού και για να είμαστε ειλικρινείς, μας ξάφνιασαν ευχάριστα. Να είναι καλά και να ξέρουν πως εμείς δεν ξεχνάμε. Αυτούς που για κάποιους λόγους ξεχάστηκαν, τους ευχόμαστε τα καλύτερα και λυπούμαστε που έχουν πολύ κοντή μνήμη και πιστεύουν πως "θα μας τιμωρήσουν"!!!

- Από Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021 θα επανέλθουμε κι εμείς στην κανονική ροή αναρτήσεων και ευχόμαστε μέχρι τότε να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας και να μην χαλαρώσουν τα μέτρα ούτε για μια στιγμή.

- Όλα καλά κύλησαν τα Χριστούγεννα και τουλάχιστον στους Δήμους Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσαπίων, όλες οι οικογένειες που είχαν ανάγκη, είχαν τα απαραίτητα για το γιορτινό τους τραπέζι. Η Δήμαρχος Χαλκιδέων κυρία Βάκα και ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων κ. Ψαθάς φρόντισαν μαζί με τους συνεργάτες τους και τις υπηρεσίες για όλα και μπράβο τους.

- Επειδή διαβάσαμε σχόλια, για τον καθιερωμένο έρανο που κάθε χρόνο κάνει η Μητρόπολή μας και φέτος εξ αιτίας κορονοϊού κάλεσε τους πιστούς να ενισχύσουν οικονομικά μέσα από τραπεζικές διαδικασίες, θα γράψουμε την άποψή μας. Δικαίωμα του καθενός είναι να μην πιστεύει στον Θεό, να μην είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, αλλά να επιτρέψει σε όλους εμάς που πιστεύουμε, να έχουμε άλλη άποψη. Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας, κ. Χριστόδουλος και η Ιερά Μητρόπολη προσφέρουν απίστευτο έργο και βοηθούν συνανθρώπους μας όταν το έχουν ανάγκη. Κάθε χρόνο δημοσιοποιούν τα πάντα και ο καθένας μπορεί να ελέγξει τα πάντα. Ας ψάξουμε αλλού για σκάνδαλα που έχουν να κάνουν με εθελοντισμό και έχουν ζημιώσει το δημόσιο.