Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

....φαπούλες

 - Ήρθαν τα πρώτα εμβόλια στην Ελλάδα και αύριο θα εμβολιασθούν, για να δώσουν το παράδειγμα, η Πρόεδρος Της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός, ενώ η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα εμβολιασθεί τελευταία στις 4 Ιανουαρίου2021!!! Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ φαίνεται πως ψάχνει πάντα... το να είναι τελευταία......

- Συγνώμη να ρωτήσουμε κάτι; Τα όσα πρόσφερε ο Δήμος Χαλκιδέων στους μη έχοντες είναι κι αυτά "έργο Παγώνη";;;; Η προσφορά του κυρίου Παγώνη ποια ήταν σ΄ αυτές τις γιορτές προς ανθρώπους που είχαν ανάγκες;;;; Και να ήταν μόνο ο κ. Παγώνης και η παράταξή του ποιος θα έσκαζε. Γενικώς οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στους Δήμους, δεν μπαίνουν στον κόπο να επισκεφτούν ιδρύματα ή εργαζόμενους ή τους έχοντες ανάγκη για ένα χρόνια πολλά έστω με ένα κουτί μελομακάρονα. 

- Οι πολύ αισιόδοξοι, μιλούν για έναρξη προπονήσεων των ομάδων ποδοσφαίρου, στις 7 Ιανουαρίου 2021 και οι λιγότερο αισιόδοξοι για 14 Ιανουαρίου. Εμείς οι ελάχιστα αισιόδοξοι γράφουμε πως αν αρχίσουν, με στόχο να ξεκινήσουν και τα πρωταθλήματα, αυτό θα γίνει από 1 Φεβρουαρίου 2021.