Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Καλήν εσπέραν άρχοντες,
αν είναι ορισμός σας,
Χριστού τη Θεία γέννηση,
να πω στ’ αρχοντικό σας.

Χριστός γεννάται σήμερον,
εν Βηθλεέμ τη πόλη,
οι ουρανοί αγάλλονται,
χαίρεται η φύσης όλη.

Εν τω σπηλαίω τίκτεται,
εν φάτνη των αλόγων,
ο βασιλεύς των ουρανών,
και ποιητής των όλων.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και χρόνια σας πολλά. Φτάσαμε στην ημέρα ...των Χριστουγέννων και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε για μια στιγμή. Εμείς τα βράδια πλέον κοιμόμαστε ήσυχοι, αφού πληροφορηθήκαμε πως την Κυριακή θα εμβολιασθούν  η Πρόεδρος Της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί. Αφού θα σωθούν αυτοί, θα μας σώσουν όλους!!!!

- Εδώ που τα λέμε, τα κάλαντα δηλαδή, να ρωτήσουμε αν μέσα στους πολιτικούς αρχηγούς είναι και ο Γιώργος Παπανδρέου. Θα εμβολιασθεί ή όχι ο Γιωργάκης; Να γίνει θέμα στα τηλεπαράθυρα και να δοθεί προτεραιότητα στον Γιωργάκη.

- Να τα πούμε;;;; Να τα πούνε τα παιδιά, αλλά να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία και όχι πόρτα - πόρτα. Στους συγγενείς και φίλους να τα πούνε από τα κινητά τους τα οποία έχουν εκείνες τις εφαρμογές που θα χρειασθούν. Στο κάτω κάτω ας δημιουργήσουν ένα βιντεάκι κι ας το στείλουν εκεί που θέλουν.

- Όποια παιδάκια θέλουν να τα πούνε στους ανθρώπους του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δεν έχουν παρά να μπούνε στο site της Ένωσης epsevias.gr και κάτω κάτω θα κάνουν ένα κλικ εκεί που λέει "μέλη διοίκησης" και θα βρούνε τους αριθμούς των κινητών τους τηλεφώνων. Είμαστε σίγουροι πως τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ θα χαρούν γιατί θέλουν να τους τα λένε. Εμείς τους τα λέμε κάθε μέρα, αλλά δεν πειράζει, αν θα τους τα πούνε και σήμερα.