Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

....σουτάκια

 - Υπομονή, αφού έρχεται η ώρα των εκλογών στην ΕΠΟ, σύμφωνα με την ανακοίνωση των εξυγιαντών, την οποία όμως από τον Ιούλιο μήνα, την αλλάζουν συνεχώς!!! Πλάκα θα έχει να την αλλάξουν και αυτή την φορά. Αλήθεια γιατί δεν λένε κάτι πολύ απλό;;; Μόλις οι συνθηκες το επιτρέψουν, θα διεξαχθούν..... οι εκλογές στην ΕΠΟ.......

- Στην ΕΠΣ Εύβοιας δεν έχουμε εκλογές, αλλά όταν αυτές θα διεξαχθούν το 2023, θα σηματοδοτήσουν μια άλλη εποχή για την Ένωση και φυσικά αυτή δεν θα παραμείνει διαχειριστής των "ΘΕΛΩ" των εξυγιαντών, αλλά θα μετατραπεί σε διεκδικητή προς όφελος των Σωματείων Μελών της και γενικότερα του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου.

- Παραμονή Χριστουγέννων και έφτασε στο σπίτι μας, ένα δώρο που δεν το περιμέναμε, από έναν άνθρωπο τον οποίο έχουμε κρίνει αυστηρά και τον οποίο αδικήσαμε, αφού κάναμε λάθος επιλογή και αυτό το έχουμε δηλώσει εδώ και καιρό. Τον ευχαριστούμε ειλικρινά και του ευχόμαστε να είναι υγιής και κοντά στους ανθρώπους που διοικεί.

- Δημόσια να στείλουμε τις ευχές μας στον κ. Γιώργο Πίσχινα και στην σύζυγό του αφού ειλικρινά πάντα μας εφιστούν την προσοχή στο θέμα των παιδιών μας. Πρόσεχε τα παιδιά, ακούμε να λέει ο κ. Πίσχινας και τον ευχαριστούμε. Μπορεί για άλλους να φαίνεται πως διαφωνούμε σε πολλά, αλλά εμείς ξέρουμε πως συμφωνούμε σε περισσότερα.