Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Είναι σίγουρα εκπαιδευτικοί;;;

 - Τα έχουμε πάρει στο κρανίο και ειλικρινά ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε την συμπεριφορά εκπαιδευτικών, απέναντι σε μαθητές οι οποίοι είναι παιδιά. Ίσως να μην είναι παιδιά άλλων εκπαιδευτικών ή παιδιά τα οποία έχουν συγγενική σχέση με εκπαιδευτικούς, αλλά ο νόμος απαγορεύει τις διακρίσεις. 
Δεν είναι δυνατόν εκπαιδευτικός να αποκαλεί "άχρηστα" τα παιδιά!!!
Δεν είναι δυνατόν εκπαιδευτικός να κάνει μάθημα με τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετέχουν 10-20 παιδιά και να απευθύνει τον λόγο μόνο σε 1 -2!!!
Δεν είναι δυνατόν να απειλεί με χαμηλούς βαθμούς κάποια παιδιά και για κάποια άλλα ....που δεν συμμετέχουν καν στο μάθημα, να λέει πως δεν πειράζει, ξέρει πως τα ξέρει!!!
Δεν είναι δυνατόν να βάζουν απουσίες σε μαθητές που δεν συμμετέχουν επειδή δεν έχουν υπολογιστή ή ίντερνετ και να μην βάζουν απουσίες σε παιδιά κάποιων γνωστών τους!!!!!
Τελικά η τηλεδιάσκεψη πρόσφερε μια καλή υπηρεσία στους γονείς, αφού μπορούν με τον τρόπο τους να παρακολουθούν αυτά τα μαθήματα.
Να δούμε λοιπόν την συμπεριφορά αυτών των εκπαιδευτικών, αφού πρώτα περιμένουμε να δούμε τις βαθμολογίες που θα βάλουν, αλλά και τις απουσίες.
Όπως οι εκπαιδευτικοί αξιολογούν και βαθμολογούν τους μαθητές, θα πρέπει κάποιοι να αξιολογούν και τους εκπαιδευτικούς.
Δεν πρόκειται να κάνουμε διάλογο με κανέναν για το θέμα.
Θα περιμένουμε για να δούμε, αν θα αδικήσουν κάποια παιδιά με τις βαθμολογίες τους και στο θέμα των απουσιών.
Θα το κάνουμε γιατί όσες φορές τους είπαμε την αλήθεια, αντέδρασαν και μας είπαν πως δεν έχουμε δίκιο και πως τα παιδιά τα παραλένε.
Τώρα πως θα διαψεύσουν την συμπεριφορά τους, αφού τ΄ ακούσαμε με τ΄ αυτιά μας;;;;;;
Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απολύτως και δεν μας τρομάζουν οι απειλές για την βαθμολογία των παιδιών μας.
Δεν θα κριθεί το μέλλον των παιδιών μας από την βαθμολογία στο Γυμνάσιο ή το Λύκειο. Στο κάτω κάτω βαθμολογούν και αξιολογούν και εκπαιδευτικοί οι οποίοι δεν δέχονται την δική τους αξιολόγηση!!!!!!