Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Η άποψή μας για την συνεδρίαση του ΔΣ στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων

 
Θα πρέπει ο κάθε αυτοδιοικητικός, να πηγαίνει διαβασμένος στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και να διατηρεί την ψυχραιμία του, ακόμη κι όταν τον προκαλούν.
Στην τελευταία συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη, η κατάσταση πάλι ξέφυγε και πραγματικά φάνηκε καθαρά το χαμηλό επίπεδο. Λυπούμαστε αλλά για μία ακόμη φορά, η κυρία Τζοβάνα Γκόγκου έπεσε σε παγίδες τις οποίες μπορεί και να πήγε να στήσει η ίδια.
Έδωσε πόντους στον δήμαρχο κ. Ψαθά, επειδή δεν φρόντισε να είχε προετοιμασθεί κατάλληλα.
Δεν είναι δυνατόν να παρεμβαίνεις συνεχώς και να διακόπτεις τους πάντες, δεν είναι δυνατόν να καταγγέλλεις πως πάνε από την πίσω πόρτα να φέρουν τις ανεμογεννήτριες, να λες διάφορα για τον καθηγητή κύριο Βραχόπουλο και στο τέλος να ψηφίζεις ΝΑΙ στο θέμα!!!!
Αγαπητή κυρία Γκόγκου πριν αναφερθείτε στον κ. Καθηγητή δεν θα..... έπρεπε να πάρετε κάποιες πληροφορίες να μάθετε κάτι για τον χαρακτήρα του, ώστε αυτά που θα πείτε να μην καταλήξουν όπλα στα χέρια του. Αυτός που είδατε ήταν ο καθηγητής  κύριος Βραχόπουλος, ο οποίος δεν κάνει χάρες για να είναι αρεστός, "δεν περνάει" φοιτητές αν δεν το αξίζουν και φυσικά δεν μασάει τα λόγια του.
Αγαπητή κυρία Γκόγκου, είμαι ο τελευταίος που θα ήθελε να ρίχνεται εσείς νερό στον μύλο του κυρίου Ψαθά, αλλά εσείς το κάνετε.
Η πλειοψηφία των δημοτών, φυσικά δεν είναι πανεπιστημιακής μόρφωσης, αλλά δεν γουστάρουν ν΄ ακούνε πανεπιστημιακούς να τους υποτιμούν. Υποτιμήσατε τον κ. Ψαθά, γιατί δεν έχει την δική σας πανεπιστημιακή μόρφωση και στο πρόσωπό του, την πλειοψηφία των δημοτών.
Στο δελτίο τύπου που στείλατε την επομένη της συνεδρίασης, δεν διαβάσαμε τίποτα για το θέμα της πρότασης Βραχόπουλου και αυτό σημαίνει πως καταλάβατε πως στο θέμα αυτό είχατε λάθος προσέγγιση. Υπήρχε θέμα στο οποίο θα μπορούσατε να κάνετε ερωτήσεις και να κάνετε ενστάσεις αλλά προφανώς η πανεπιστημιακή σας μόρφωση, δεν σας επέτρεψε να το εντοπίσετε και λυπούμαστε.
Κι εσείς και η κυρία Τζάθα, μείνατε στην τοποθέτηση ανεμογεννήτριας χαμηλής όχλησης εντός του οικοπέδου στο πανεπιστήμιο, πρώην ΤΕΙ Ψαχνών.
Αλήθεια τι επεξεργασία θα υποστούν όλα αυτά τα υλικά, τα οποία θα συγκεντρωθούν στο χώρο; Λογικό είναι να χρησιμοποιηθούν "ως καύσιμο" και φυσικά αυτή η καύσιμη ύλη κάτι θα βγάζει τον αέρα των Ψαχνών, προφανώς από κάποιο φουγάρο ή όλα αυτά τα υλικά θα υποστούν κάποιες ζυμώσεις για να παράξουν το μεθάνιο, το λίπασμα κλπ.
Σας ενόχλησε μια μικρή ανεμογεννήτρια κα όχι αυτό που θα καίνε, ή αυτό που θα έβγαινε στον αέρα των ψαχνών έστω ως οσμή;;;;
Τέλος πάντων, δεν θα γράψουμε περισσότερα, γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε λάθη σαν αυτά που κάνατε εσείς.
Κυρία Γκόγκου δεν είδαμε καμία αντίδραση στα όσα ανέφερε με επιστολή του,μετά απ΄ όλα αυτά που ακούσθηκαν στην συνεδρίαση, ο καθηγητής κ. Βραχόπουλος.
Είπε: "Λυπάμαι για το γεγονός αλλά τα γεγονότα πρέπει να είναι διδακτικά για το τι ανθρώπους επιτρέπουμε να συμμετέχουν στα κοινά μας".   
Κυρία Γκόγκου, όλοι κατάλαβαν πως αυτό ήταν για σας και την κυρία Τζάθα και είναι πολύ σκληρό μήνυμα, αφού δεν το είπε κάποιος λαϊκιστής, αλλά ένας άνθρωπος με πανεπιστημιακή μόρφωση.......
Καλή σας μέρα