Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και να προσέχετε την υγεία σας, αφού το 2020 έφυγε, αλλά ο κορονοϊός είναι εδώ. Αυτοί οι οποίοι δεν τηρούν τα μέτρα, θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, γιατί η ανευθυνότητά τους δεν βάζει σε κίνδυνο μόνο την δική τους ζωή, αλλά και την ζωή άλλων.  Ν΄ αρχίσουν λέει τα τοπικά πρωταθλήματα και το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής, αλλά και το πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής Γυναικών και ....όλα τα έξοδα για να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, να τα πληρώνει το κράτος!!! Κύριοι, γιατί το κράτος; Αυτοδιοίκητο δεν θέλατε; Να τα πληρώνει η ΕΠΟ, οι ΕΠΣ και η ΟΥΕΦΑ.

- Ο καθένας έχει την άποψή του και αυτή εκφράζει. Εμείς έχουμε την δική μας και θα την στηρίζουμε μέχρι το τέλος. Δεν είναι δυνατόν σήμερα το κράτος να απαγορεύει να πάνε τα παιδιά στο σπίτι των γονιών τους, για να γιορτάσουν και αύριο να επιτρέψει την μετακίνηση 25 ατόμων από 25 διαφορετικές οικογένειες, για να πάνε ως αποστολή από μια περιοχή σε άλλη και να παίξουν ποδόσφαιρο. 

- Στα πρωταθλήματα της Εύβοιας μπορούν να πάνε από την Κάρυστο στην Αιδηψό 25 άτομα, την ώρα που δεν επιτρέπουν την μετακίνηση μιας οικογένειας από την Κάρυστο στην Χαλκίδα!!!! Να είμαστε σοβαροί κύριοι.

- Όσο για προπονητές και αθλητές οι οποίοι χάνουν έσοδα, δεν θα γράψουμε τίποτα, για ευνόητους λόγους, αλλά θα μπορούσαν να μην έχαναν αυτό το εισόδημα, αν πραγματικά ήταν επαγγελματίες.

- Μπήκαμε στο 2021 και μερικοί εξακολουθούν να γράφουν ανέκδοτα. Ακόμη και ο φωτισμός (επιτέλους) των πάρκων, είναι λένε, έργο Παγώνη!!!!! Κύριοι τα ίδια γράφατε και προεκλογικά και σας απάντησαν οι Δημότες με την ψήφο τους. Τι δεν καταλάβατε; Ο στολισμός και ο φωτισμός στον Δήμο Χαλκιδέων, ανέβηκε πολλά επίπεδα και το λένε άνθρωποι οι οποίοι δεν ήταν με την Βάκα.

- Ήμαστε χαρούμενοι με την διοίκηση που ασκεί στην Περιφέρεια ο Φάνης Σπανός και με τα έργα που κάνει, αλλά κυριότερα με την εξασφάλιση πόρων από την κυβέρνηση και τα διάφορα προγράμματα. Φάνη, το 2021 να είναι το καλύτερο για την Περιφέρεια και σένα να σου δίνει δύναμη για να συνεχίσεις το έργο σου και να μας δικαιώνεις.