Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλά Χριστούγεννα και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Δυστυχώς ο κορονοϊός τα δίνει όλα και χτυπάει σε μικρούς και μεγάλους. Οι εμβολιασμένοι, την γλυτώνουν με μια μικρή ταλαιπωρία, αλλά οι ανεμβολίαστοι μπαίνουν στις ΜΕΘ και πολλοί από αυτούς δεν βγαίνουν ποτέ ζωντανοί.
Το πως πείσθηκαν από επιτήδειους ώστε να αρνηθούν το εμβόλιο και ουσιαστικά την ζωή, μας είναι δύσκολο να το καταλάβουμε. Δεν μπορούμε επίσης να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν αυτό το κράτος να μην παρεμβαίνει για να βάλει τέλος στους αρνητές που είναι δημόσιοι υπάλληλοι.
Δεν είναι δυνατόν να θέλουν να υπηρετούν το δημόσιο, αλλά .....να μην φροντίζουν να τηρούν τους νόμους και τους κανόνες. Να τελειώνουμε πρωθυπουργέ, κύριε Μητσοτάκη.
Το κράτος να πάψει να πληρώνει τον οποιονδήποτε από αυτούς που δεν είναι εμβολιασμένοι.

- Έφτασαν τα Χριστούγεννα και αύριο από τα ξημερώματα τα παιδιά θα ξεχυθούν στους δρόμους για να "μας τα πούνε". Ανοίξτε τους την πόρτα και δείξτε την αγάπη σας γι΄ αυτά. Δώστε το χαμόγελό σας απλόχερα στα παιδιά και να είσθε σίγουροι πως όταν δίνετε αγάπη στα παιδιά, δεν θα χάσετε. Δεν είναι σωστή η φράση "μας τα είπανε άλλοι".  Καλά Χριστούγεννα.

- Είναι Άγιες Μέρες, αλλά δεν μπορούμε να μην γράψουμε πως κάποιοι "διαφημίζουν" πολύ την φιλανθρωπία τους και αυτό δεν τους τιμά. Να μην γνωρίζει η δεξιά σου τι κάνει η αριστερά σου μας έμαθαν στην εκκλησία, αλλά και στο σχολείο ή το άλλο που λέει ο λαός, κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί στις μέρες μας, οι οποίοι έχουν στήσει μαγαζάκια με πρόσχημα την φιλανθρωπία. Δεν θα επεκταθούμε σήμερα, αλλά μετά τις γιορτές, θα σηκώσουμε ψηλά το θέμα.

- Ο Δήμος Χαλκιδέων είναι μέσα στις 17 "έξυπνες πόλεις" που π΄'ηραν την πρόσκληση να καταθέσουν προτάσεις στην ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ για "έξυπνες" δράσεις. Η δήμαρχος κυρία Βάκα, καλά θα κάνει μέσα στις δράσεις που θα προτείνει, να έχει και αυτή που θα προσπαθήσει να διαπαιδαγωγήσει πρώην δημάρχους και πρώην αντιδημάρχους, να λειτουργούν προς όφελος των δημοτών και όχι για να ικανοποιήσουν το εγώ τους.