Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

.....σουτάκια

 - Μεγάλη νίκη του ΝΗΛΕΑ Νεοχωρίου επί της ΣΚΥΡΟΥ με 1 - 0 και φυσικά η βαθμολογική σημασία αυτής της νίκης, ακόμη μεγαλύτερη, αφού όχι μόνο ξέφυγε βαθμολογικά, αλλά απέχει πλέον 6 βαθμούς από την ΣΚΥΡΟ και τον ΜΙΑΟΥΛΗ και 7 βαθμούς από ΜΑΡΜΑΡΙ και ΔΥΣΤΟ. Αν μετά τις γιορτές κερδίσει και τον ΔΥΣΤΟ, τότε κατά μεγάλο βαθμό θα εξασφαλίσει και .....την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πέρασε το εμπόδιο της ΑΙΔΗΨΟΥ αφού κέρδισε με 3 - 0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Εύβοιας και τώρα θ΄ αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ΑΛΑΤΑΤΑ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ. Τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μάλλον θα τον δούμε στον τελικό, εκτός κι αν......

- Η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ πέρασε κι αυτή στην επόμενη φαση αφού κέρδισε την ΚΑΣΤΕΛΛΑ και τώρα θ΄ αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ΔΡΟΣΙΑ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ.

- Τα ΛΟΥΚΙΣΙΑ που πέρασαν χωρίς αγώνα θα περιμένουν μέχρι 29/12 για να μάθουν τον αντίπαλό τους, ο οποίος θα προκύψει από τον αγώνα  ΕΡΕΤΡΙΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ κέρδισε την ΙΣΤΙΑΙΑ και προκρίθηκε και στην επόμενη φάση θ΄ αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ΔΥΣΤΟΣ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ.