Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, Καλά Χριστούγεννα και να προσέχετε την υγεία σας, γιατί ο κορονοϊός ξεπέρασε τα όρια στην Εύβοια, αφού τα κρούσματα έφτασαν τα 140!!!!
Κι όμως πολλοί είναι αυτοί που σφυρίζουν αδιάφορα και επιμένουν να μην κάνουν το εμβόλιο και να ψάχνουν τρόπους να κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Είμαστε στα Χριστούγεννα και είναι πλέον βέβαιο πως μετά τις γιορτές, τα κρούσματα θα είναι.... πολύ περισσότερα.

- Δυστυχώς και στην Εύβοια δεν προσέχουμε καθόλου και δεν γίνεται κανένας έλεγχος και στους αθλητικούς χώρους. Θα έρθει η ώρα που θα χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Όπου υπάρχει αγώνας υπάρχει κορονοϊός, αφού ελάχιστοι τηρούν το πρωτόκολλο. Αυτό ισχύει και στα γήπεδα ποδοσφαίρου και στα κλειστά γυμναστήρια.

- Λένε κάποιοι να μην τα γράφουμε αυτά, γιατί θα μας κατηγορήσουν. Τι λέτε; Είναι καλύτερα να στέλνουμε συλλυπητήρια; Κυρίες και κύριοι δεν θ΄ αργήσει η ώρα που θα πληρώσουμε την αδιαφορία μας. Αυτοί που θέλουν την σιωπή, είναι αυτοί οι οποίοι αδιαφορούν για την υγεία αθλητών, παραγόντων και φιλάθλων. Χωρίς μάσκα πάνε στους αθλητικούς χώρους, χωρίς εμβόλια και φυσικά με δήθεν τεστ.

- Υπάρχουν υπεύθυνοι γι΄ αυτό το χάλι και δυστυχώς κάνουν πως δεν βλέπουν. Θέλουν να τα έχουν καλά με όλους και αυτό θα μας οδηγήσει εκεί που δεν πρέπει.

- Εμείς τα γράφαμε για τις κυρίες και τους κυρίους που λένε ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ σε δήμους και Περιφέρεια, αλλά αυτοί τον χαβά τους. Τώρα κατάλαβαν πως δεν έχουν ρόλο στην αυτοδιοίκηση και μάλλον θα πρέπει να ασχοληθούν σε άλλο επίπεδο, ίσως σε κανένα σύλλογο!!!!

- Το ότι δεν ψήφισαν ούτε το Τεχνικό Πρόγραμμα τα λέει όλα. Δεν είναι αυτοδιοικητικοί αλλά κοιτάζουν μόνο τον εαυτούλη τους, ξεχνώντας και το ότι ο λαός το 2019 δεν τους τίμησε με την ψήφο του και φυσικά δεν ψήφισε το δικό τους πρόγραμμα. 

- Καλό κι αυτό. Όταν δηλώνουν ανεξάρτητοι, σύμβουλοι που εκλέχθηκαν με τον Παγώνη, τον Καθαροσπόρη, την Μπατζελή και άλλους, είναι προδότες, αλλά όταν το κάνει ένας από τον Ψαθά είναι ήρωας!!!!! Μας κάνατε να γελάσουμε πάλι.