Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Καλημέρα και χρόνια πολλά

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια σας πολλά, με αγάπη και υγεία. Προσοχή στον κορονοϊό, γιατί υπάρχει παντού και χτυπάει αλύπητα μικρούς και μεγάλους, Δεν κάνει καμία εξαίρεση και απλά δεν μπορεί να στείλει στον τάφο αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο. Πάνω από το 90% των εμβολιασμένων, ακόμη κι αν μολυνθεί, το περνάει όπως θα περνούσε και μια απλή γρίπη.
Ας προσέξουμε λίγο περισσότερο αυτές τις μέρες κι ας αποφύγουμε τον συνωστισμό ....και πάντα να φοράμε την μάσκα.

- Θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάποιους κυρίους, οι οποίοι βγάζουν τ΄ απωθημένα τους κι επειδή δεν αντέχουν στην κριτική, προσπαθούν και κάνουν την δική τους επίθεση εναντίον μας. Καλά κάνουν, γιατί τι άλλο να κάνεις όταν σε πονάει η κριτική κάποιου;
Εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε, αν και αυτό θα μας ήταν πανεύκολο, γιατί τους γνωρίζουμε καλά. Ευχόμαστε να τους έχει καλά ο Θεός και τους λέμε πως δεν έχουν να φοβηθούν κάτι από εμάς, αφού παρά τις προτροπές φίλων και νομικών, εμείς δεν πρόκειται να βάλουμε μπροστά τις νομικές διαδικασίες, γιατί μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε με τα σχόλια και την κριτική.

- Αν κινηθούμε δικαστικά δεν θα κερδίσουμε τίποτα, εκτός από το να πληρώσουν μια ποινή και να καθαρίσουν. Τους πόνεσε η κριτική και τους υποσχόμαστε πως μετά τις γιορτές θα τους πονέσει περισσότερο. Δικαιωθήκαμε στα όσα γράψαμε και αυτό τους ενόχλησε.

- Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε να τους έχει καλά ο Θεός και να δίνει υγεία στους ίδιους και τις οικογένειές τους. Κάνουμε αυτή την ευχή, επειδή δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να διαπιστώσουν πως η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ, πονάει περισσότερο από την όποια ανθρώπινη δίκη. 

- Καλά Χριστούγεννα και μια πρόταση. Νομίζω πως τα "πονεμένα παρατράγουδα" θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν σύλλογο με μόνο σκοπό στο καταστατικό του, την δική μας εξόντωση μέσα από την ενημέρωση των πολιτών για το πόσο κακοί και ανέντιμοι είμαστε εμείς και το πόσο καλοί και έντιμη είσαστε εσείς.