Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Ο μπάρμπα Στέλιος δεν είναι μικρό παιδάκι, για να ξεσπάει όταν του πάρουν την καραμέλα ή το παιχνιδάκι του. Μεγάλωσε αρκετά και ξέρει ν΄ αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με ηρεμία και ψυχραιμία.
Δεν μας ενδιαφέρει το τι θα πει ο καθένας και δεν μας απασχολεί το να βρίσκει ο οποιοσδήποτε το οτιδήποτε και να προσπαθεί να μας κατηγορεί.
Ο μπάρμπα Στέλιος θα γράφει αλήθειες και θα έχει και τις αποδείξεις γι΄ αυτά που γράφει.
Δεν γράψαμε ψέματα για τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Δικαιωθήκαμε σε όλα. Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι δεν ....μπορούν να απαντήσουν επί της ουσίας και καταφεύγουν σε ενέργειες άλλες, πιστεύοντας πως θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα.
Δεν γράψαμε ψέματα για τον ραδιοφωνατζή, ο οποίος προσπαθεί να "ανεβάζει" θέματα και όταν πάρει την διαφημισούλα να κάνει την πάπια. 
Δεν γράψαμε ψέματα για τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ και τον κ. Αλεξανδρή. Δικαιωθήκαμε, αλλά δεν βρήκαν την δύναμη να ζητήσουν μια συγνώμη.
Είναι μεγάλος ο κατάλογος των πονεμένων και δεν θα ήθελα να τον συνεχίσω.
Θα γράψω όμως για όλους αυτούς, πως δεν θα γίνω ποτέ ρουφιάνος, ποτέ παιδεραστής, ποτέ ότι έχει να κάνει με τα ναρκωτικά και ποτέ πούστης στην ψυχή.
Επειδή παριστάνουν και τους ορθόδοξους χριστιανούς, θα τους θυμίσω πως ο Χριστός δεν είχε δίπλα του τους καλύτερους, αλλά επέλεξε αυτούς που είχαν βρεθεί στον στραβό δρόμο.
Καλά Χριστούγεννα.