Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

....σουτάκια

 - Καλά εμείς φταίμε; Είναι δυνατόν να είσαι μέλος στο ΔΣ μιας ομάδας, την ίδια ποδοσφαιρική χρονιά να πηγαίνεις μέλος στο ΔΣ άλλης ομάδας, πριν αρχίσει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά  να πηγαίνεις πρόεδρος σε άλλη ομάδα και μετά να φεύγεις για να πας μέλος σε άλλη πάλι ομάδα;;; Ποιος είσαι .....ρε μεγάλε;

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών είναι στα χειρότερά του και σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση. Κρίμα. Τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι πάρα πολλά. - Ο πρόεδρος έψαχνε αφορμή για να φύγει και να μην αναλάβει την ευθύνη και τις υποχρεώσεις που ανέλαβε. - Κάποιοι θέλουν να φύγει ο κ. Τοκπασίδης και να αναλάβει μόνος ο κ. Σταθαράς. - Αν δεν αναλάβει ο κ. Κιαπέκος, τότε η ομάδα πιθανότατα δεν θα κατέβει ν΄ αγωνισθεί στο πρωτάθλημα, αφού και οι ποδοσφαιριστές, δύσκολα θα μείνουν.

- Κύριοι εκεί στα Ψαχνά, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ έγραψε λαμπρές σελίδες σε επαγγελματικές κατηγορίες και κανείς δεν έχει δικαίωμα να τον οδηγεί σε διασυρμό. Τα σενάρια είναι σενάρια και οι φήμες είναι φήμες, αλλά αν η ομάδα οδηγηθεί στο σωστό δρόμο ούτε φήμες θα υπάρχουν, ούτε σενάρια.