Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Παρασκευή σήμερα και φανταζόμαστε πως είσθε έτοιμοι να υποδεχτείτε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και ευχόμαστε να περάσετε υπέροχα. Στο τι είπε ο Κώστας Καραμανλής έμπλεξαν οι Συριζαίοι και έβγαλαν το συμπέρασμα πως ο πρώην πρωθυπουργός κατήγγειλε τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση!!! Κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ο Καραμανλής δεν... ανήκει στους μπαχαλάκηδες όπως εσείς και προσέχει πολύ τα λόγια του.

- Δεν υπάρχει δημοσκόπηση στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι δεν είναι σε καμία μπροστά, αλλά δεν μειώνει και κάπως την διαφορά, για να σκάσει και κανένα χαμόγελο. Υπομονή κυρίες και κύριοι, γιατί υπάρχουν και χειρότερα, αν ο Ανδρουλάκης αλλάξει λίγο την πολιτική πρακτική του και δεν επιτρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ να "τον εκπροσωπεί"!!!!!

- Στο τέλος θα πάθουμε κανένα εγκεφαλικό, αν επιβεβαιωθεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δώσει χρίσμα σε υποψήφιο δήμαρχο στον Δήμο Χαλκιδέων, αλλά στελέχη του θα είναι στο ψηφοδέλτιο της κυρίας Βάκα!!!!!

- Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις πρέπει να προχωρήσει το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και χωρίς να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλον. Για μας η διοίκηση Καρλατήρα, θα πρέπει να είναι έτοιμη για όλα και οι κύριοι Λάμπρου και Αυλωνίτης να μην απλά δηλώσουν παραίτηση από την προσπάθεια.

- Μικρής σημασίας οι αλλαγές αντιδημάρχων στον Δήμο Χαλκιδέων. Μεγάλης σημασίας θα είναι η προσπάθεια για καλύτερες υπηρεσίες προς τους δημότες στην καθημερινότητά τους.

- Τελικά θα επιβεβαιωθούμε στα όσα είχαμε γράψει για τις υποψηφιότητες στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Πάμε για 3 ψηφοδέλτια με πιθανότητα να γίνουν 4 αν θα υπάρξει εντελώς νέο ψηφοδέλτιο με υποψήφιο προερχόμενο από τον χώρο της ΝΔ.

- Συνεχίζει ο κ. Δημήτρης Σέρρας ως αντιδήμαρχος Ληλαντίου και το αξίζει. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και στην συνέχεια της θητείας του. Κύριε Αντιδήμαρχε κάντε την υπέρβαση και σφίξτε λίγο τα λουριά, γι΄ αυούς που δεν θέλουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους.