Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

.....μικρά, μικρά

- Θα μας τρελάνουν μερικοί ή τελικά θέλουν να μας πούνε και μαλάκες; Ήταν σε ύπνωση ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα δύο τελευταία χρόνια, με διοίκηση Καρλατήρα; Ποιοι το λένε αυτό; Το λένε τελικά αυτοί οι οποίοι δεν βοήθησαν ούτε με 1 ευρώ την ομάδα και δεν πήγαιναν ούτε στο γήπεδο; Ας αφήσουν τα μεγάλα λόγια κι ας δούνε την πραγματικότητα. Ο Καρλατήρας, ο Πικραμμένος και οι άλλοι κύριοι που είχαν αναλάβει την ομάδα, είπαν αλήθειες και δεν είχαν υποσχεθεί ούτε πρωταθλήματα, ούτε ανόδους. Είχαν προπονητή τον Τοκπασίδη και κράτησαν ζωντανή την... ομάδα. Που ήταν όλοι αυτοί οι κύριοι που σήμερα κάνουν το άσπρο μαύρο και λένε μεγάλα λόγια;

- Κύριοι, λάθη κάνουμε όλοι. Ποιοι φορείς και ποιοι επιχειρηματίες βοήθησαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την διοίκηση Καρλατήρα; Ας μην γελάσουμε τώρα, αλλά αργότερα. Και μια αλήθεια. Βρέθηκε ο Παλαιολόγος, ο οποίος απευθύνθηκε στον κ. Καραμάνο και αυτός έβαλε το χέρι στην τσέπη και η ομάδα κρατήθηκε, κέρδισε το πρωτάθλημα, πήρε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και η διοίκηση απευθύνθηκε με ειλικρίνεια στους Χαλκιδέους. Δεν ανταποκρίθηκαν και το θέμα έκλεισε. Λάθη έκαναν αλλά αυτά τα επισημάναμε.

- Αυτοί βρήκαν χρηματοδότη και οι ομάδα πέτυχε. Σήμερα ποιος βρήκε χρηματοδότη; Η Επιτροπή Σωτηρίας δεν βρήκε κανέναν κι από παντού εισπράττει "ΘΑ". Από που προκύπτει αυτό; Τα περισσότερα μέλη της Επιτροπής είναι επιχειρηματίες και προφανώς θα πρέπει να βάλουν κι αυτοί το χέρι στην τσέπη, για να τους ακολουθήσουν και άλλοι. Έτσι δεν είναι;

- Διαβάσαμε τα όσα δήλωσε ο κ. Σπύρος Λάμπρου στον Κώστα Λαγό και ειλικρινά δεν καταλάβαμε γιατί μας λέει πως η πόλη και η ομάδα, ήταν και είναι σε ποδοσφαιρικό λήθαργο και θέλουν να την ξυπνήσουν. Κύριε Λάμπρου δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αν δεν το καταλάβετε, να ξέρετε πως θα οδηγήσετε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο πουθενά κι εκεί που ήταν πριν αναλάβει η διοίκηση Καρλατήρα. 

- Πως θα ενώσετε κάποιους όταν εσείς που δεν ήσασταν δίπλα στην ομάδα, ρίχνεται πυρά  εναντίον του Καρλατήρα, του Παλαιολόγου και του Πικραμμένου; 

- Λάθος τακτική ακολουθεί η Επιτροπή και θα το πληρώσει η ομάδα, γιατί δεν ξέρουμε αν θα βρεθεί και πάλι ο Καρλατήρας και οι άλλοι να την βγάλουν από το τέλμα.

- Ακούσαμε και δηλώσεις του προπονητή κυρίου Ζουρούδη στον Μανώλη Βέττα και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε αν πραγματικά πετάει στα σύννεφα ή αν μας δουλεύει. Κύριε Ζουρούδη η ευθύνη ενός προπονητή για τους ποδοσφαιριστές είναι τεράστια κι επειδή υπήρξατε ποδοσφαιριστής, αυτό πρέπει να το έχετε πάντα στο μυαλό σας. Πάνω απ΄ όλα η υγεία των ποδοσφαιριστών και η ασφάλειά τους και μετά όλα τ΄ άλλα.

- Είπατε πως θα φτιάξετε ένα αξιόλογο σύνολο και η ομάδα δεν θα είναι κομπάρσος κλπ. Είσθε νέος στην προπονητική και ίσως δεν είσθε και κοντά στην πραγματικότητα. Θα διαπιστώσουμε αν είσθε υπεύθυνος σ΄ αυτό που κάνετε και να είσθε σίγουρος πως θα τα γράψουμε όλα.