Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

....φαπούλες

 - Κύριοι Αντιδήμαρχοι και κύριοι της καθαριότητας του Δήμου Χαλκιδέων, κάντε κάτι γιατί έχει παραγίνει το κακό με τα σκουπίδια και την βρωμιά που αφήνουν πίσω τους τα απορριμματοφόρα όταν αδειάζουν έναν κάδο. Οι εργαζόμενοι σ΄ αυτά, οδηγούν τον κάδο στη μέση του δρόμου και τον "κουμπώνουν" στο απορριμματοφόρο για να τον αδειάσουν. όταν φεύγουν μέσα στην μέση του δρόμου έχουν.... αφήσει σκουπίδια τα οποία γίνονται ένα με την άσφαλτο, αφού τα πατάνε τα αυτοκίνητα που θα περάσουν.

- Κάτι πρέπει ν΄ αλλάξει και η κατάσταση να πάψει να είναι αυτή που είναι και σε βάρος της δημόσιας υγείας. Οι εργαζόμενοι στα απορριμματοφόρα είναι μόνιμοι εργάτες του Δήμου και θα πρέπει να σεβαστούν τους άλλους εργαζόμενους που είναι με σκούπα και φαράσι στους δρόμους, για να τους καθαρίζουν από αυτά που αφήνει κάθε περαστικός, αλλά όχι και να μαζεύουν τα σκουπίδια που αφήνουν συνάδελφοί τους εργαζόμενοι.

- Κύριοι αντιδήμαρχοι και κύριοι επόπτες της καθαριότητας, δεν θέλουμε να συνεχίσουμε, γιατί μπορούμε να γράψουμε πολλά. Σας καλούμε να δώσετε λύση. Εμείς σε λίγες μέρες να ξέρετε πως αν συνεχιστεί αυτό, θα δώσουμε στην δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο για να καταλάβει ο κόσμος τι συμβαίνει και ποιοι τελικά την πληρώνουν.

- Και κάτι ακόμη. Από πότε το απορριμματοφόρο αδειάζει μόνο τον κάδο και δεν παίρνει και την σακούλα απορριμμάτων που είναι δίπλα στον κάδο και είναι και καλά κλεισμένη;;;;