Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

....σουτάκια

 - Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τα όσα συμβαίνουν με τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ, αλλά πιστεύουμε πως αυτή η ποδοσφαιρική περίοδος 2022 - 2023 μπορεί να στείλει την ομάδα πολύ ψηλά, αλλά μπορεί να την οδηγήσει και στην διάλυση. Αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές, τότε αυτή η ομάδα, όπως εμφανίστηκε στο γήπεδο με την έναρξη της προετοιμασίας, θα πρέπει να έχει ένα μπάτζετ πολύ μεγάλο, το οποίο δημιουργεί προβληματισμό. Δεν ξέρουμε τον προγραμματισμό που έχει η ομάδα και δεν γνωρίζουμε αν τελικά το παζλ θα ...ολοκληρωθεί ή θα τιναχτούν όλα στον αέρα.

- Φίλος μας παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας στον Ασπρόπυργο κι επειδή είναι γνώστης του ποδοσφαίρου γυναικών μας είπε πως αυτή η ομάδα δύσκολα "θα επιστρέψει" στην Χαλκίδα ή αν επιστρέψει δύσκολα το ρόστερ θα είναι ίδιο. 

- Ο φίλος μας γνωρίζει την ομάδα και το καθεστώς κάτω από το οποίο λειτουργεί καθώς και κάποιες λεπτομέρειες για τις συμφωνίες που υπάρχουν και μας είπε πως με αυτό το καθεστώς δεν θα μπορέσει η ομάδα να έχει διοικητική ηρεμία και σίγουρο μέλλον. Υπάρχουν δύο στρατόπεδα και σε επίπεδο διοικητικό και σε επίπεδο αγωνιστικό.

- Είναι γνωστή η συμφωνία και συνεργασία που υπάρχει με γνωστή εταιρία η οποία έχει ακαδημίες στην Αμερική, στην Ελλάδα και αλλού και η οποία έχει και τον ΑΙΟΛΙΚΟ με ομάδα ανδρών, γυναικών, έχει και την ΟΜΟΝΟΙΑ Κύπρου. Φαίνεται πως στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ δεν υπάρχει το διοικητικό περιβάλλον που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια και οι σχέσεις των κυρίων Σωτηρίου και Μπλέτσα δεν είναι στο καλύτερο σημείο.

- Η άποψή μας είναι πως οι δύο πλευρές δύσκολα θα ξαναβρεθούν μαζί και το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι το να μην τραβήξουν άλλο το σχοινί και να παραχωρήσουν μια συνέντευξη τύπου λέγοντας αλήθειες κι ας είναι πικρές.