Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε χθες στην Θεσσαλονίκη και τα είπε όλα. Φυσικά την αντιπολίτευση δεν της άρεσαν και δεν την ικανοποίησαν αυτά που άκουσαν και θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα. Ο Αλέξης ή ο Γιάνης με ένα "ν", αντιδρούν έντονα σε αυτό που είπε ο πρωθυπουργός για την απαλλαγή από φόρους κλπ, όταν οι γονείς.... μεταβιβάζουν την περιουσία τους στα παιδιά τους. Τι θέλει η αντιπολίτευση; Θέλει αυτό να ισχύει κι όταν κάποιος ή κάποια δεν μεταβιβάζουν στα παιδιά τους, αλλά στην γκόμενα ή τον γκόμενο αντίστοιχα, ακόμη κι όταν είναι και αλλοδαποί!!!!! 

- Ας κάνουμε όλες και όλοι οι Έλληνες λίγοι υπομονή, μέχρι να βρεθεί στην ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας και να μας επισκεφτεί καλύτερη ζωή, με παιδεία, με υγεία, με δωρεάν ρεύμα, δωρεάν φαγητό, δωρεάν αυτοκίνητα, δωρεάν βενζίνη, δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης και γιατί όχι και δωρεάν γάμους, διαζύγια, βαπτίσεις και κηδείες!!!!

- Θα μας υποσχεθεί Περιφερειάρχη, φήμαρχο ή βουλευτή τον κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη κι αν καταφέρει να συνεργασθεί με το ΠΑΣΟΚ, τότε ο Αναγνωστάκης , θα μοιραστεί τις θητείες αυτές με την κυρία Μπατζελή!!!!

- Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρξε ένας βουλευτής ο οποίος έκανε μια περιοδεία στα χωριά της Νότιας Εύβοιας, έχοντας μαζί του και τον γραμματέα του, μ΄ ένα τραπεζάκι και δυο καρέκλες. Έστησαν το τραπεζάκι στην πλατεία και περνούσαν οι κάτοικοι και έλεγαν τα αιτήματά τους. Άλλος ήθελε σπίτι, άλλος τρακτέρ, άλλος γαμπρό και διάφορα τέτοια. Σε όλους έλεγε ναι ο βουλευτής και έγραφε ο Γραμματέας.

- Κάποια στιγμή περνάει ένας τύπος και λέει στον βουλευτή. Το πρόβλημά μου είναι μεγάλο. Είμαι με ένα αρχίδ...!!!! Κανένα πρόβλημα του λέει ο βουλευτής και δίνει εντολή στον Γραμματέα, να καταγράψει το αίτημα!!!

- Μόλις έφυγε ο πολίτης, λέει ο γραμματέας στον βουλευτή. "Μα είναι δυνατόν να του δώσουμε ένα αρχίδ...."; Γυρίζει ο βουλευτής χαμογελώντας και λέει στον Γραμματέα του: "Γιατί οι άλλοι που ζήτησαν σπίτια και τρακτερ τι νομίζεις θα πάρουν; Αρχίδ.... θα πάρουν κι αυτοί"!!!!

- Καλή Κυριακή να έχουμε όλες και όλοι.