Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τρίτη και 13 σήμερα και θα δείτε πως σε πείσμα όλων, σήμερα θα συμβούν πολλά καλά στην ζωή σας. Μην σκύβετε το κεφάλι και μην δώσετε δικαίωμα σ΄ αυτούς που δεν σας γουστάρουν, να πάρουν μεγάλη χαρά. Χαμογελάστε κι αν γουστάρετε γελάστε και δυνατά γιατί ....τότε θ΄ αρχίσουν ν΄ ανησυχούν.

- Είχαμε χθες στις κληρώσεις των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΕ και όλα κύλησαν όμορφα και για μια ακόμη φορά διαπιστώθηκε πως το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο τα πάει πολύ καλά και ακολουθεί κατά γράμμα τους νόμους και τους κανονισμούς. Έτσι δεν μας λένε; Αν θέλετε να τα έχετε καλά με αυτόν που τα λέει αυτά, να του λέτε πάντα ΝΑΙ, γιατί είναι από τους τύπους που κρατάει κακία και μισεί αυτούς που θέλουν να του πάρουν το παιχνιδάκι του.... Θα τα γράψουμε όμως μια άλλη φορά αυτά.

- Άνω κάτω έχει κάνει τους Συριζαίους ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, με το θέμα της διεξαγωγής των εκλογών, αφού κάθε λίγο και λιγάκι τους λέει να μην περιμένουν τώρα εκλογές, αλλά στο τέλος της 4ετίας!!! Το θέμα είναι πως οι Συριζαίοι έχουν συνηθίσει στα δικά τους ψέματα κιαι δεν έχουν σχέση με την αλήθεια, οπότε λένε πως μπορεί να έχουμε εκλογές και αύριο.....

- Ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ κ. Θανάσης Ζεμπίλης, είναι πάντα δίπλα στους πολίτες της Εύβοιας και προσπαθεί να δίνει λύσεις στα προβλήματά τους.  Δεν είναι χθεσινός ο κ. Ζεμπίλης και στηρίζει την εκλογή του, στο ότι είναι δίπλα στους πολίτες και δεν τους θυμάται μόνο στις εκλογές.

- Έχουμε την εντύπωση πως πρέπει κάποιοι να σεβαστούν το κόμμα τους και να μην προβάλλουν αυτούς που από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίζουν τον πρωθυπουργό, τους βουλευτές και την ΝΔ. Καθαρές κουβέντες κύριοι και σταματήστε να πατάτε σε πολλές βάρκες.