Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ήρθαμε στα ίσια μας, αφού ξαφνιάστηκε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, όταν του είπανε πως ο Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε ως αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας τον κ. Ανδρέα Παπανδρέου τον οποίο τον είχε διορίσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως πρόεδρο του ΟΛΝΕ. Ο κ. Αναγνωστάκης είπε πως το κόμμα θ΄ αποφασίσει σε ....ποιον θα δώσει την στήριξη και πρέπει όλοι να σέβονται τις διαδικασίες!!!!

- Κύριε Αναγνωστάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος φυσικά και δεν θα περιμένει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία είχες εσύ το 2019 και όχι μόνο πάτωσες, αλλά ο Γκλέτσος σε πέρασε και με διαφορά. Ο Γκλέτσος κύριε Αναγνωστάκη δεν έχει ανάγκη τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ τον Γκλέτσο.

- Όσο για τον κύριο Παπανδρέου θέλει να μας πει ο Απόστολος πως αν κερδίσει τις Περιφερειακές Εκλογές αυτός, στην θέση του Κελαϊδίτη θα είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου;;;; Απόστολε έχασες από χέρι.

- Ποια κυρία της αντιπολίτευσης στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων έδωσε συγχαρητήρια και στα χαλίκια της παραλίας της Χιλιαδού, αλλά όχι στον δήμαρχο κύριο Ψαθά, ο οποίος  με τον Φάνη Σπανό και τον Γιώργο Κελαϊδίτη απηύθυναν χαιρετισμό στην προβολή της ταινίας "το τρίγωνο της θλίψης". Προτείνουμε στον κύριο Ψαθά να στείλει συγχαρητήρια στην κυρία που έτρεξε να φωτογραφηθεί!!!

- Με 4 γυναίκες στο σπίτι, μόνο ενάντια στο ποδόσφαιρο γυναικών δεν θα μπορούσαμε να είμαστε και φυσικά ενάντια σε καμία ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών στην Εύβοια. Γράψαμε πως αυτός ο νομός δεν μπορεί να έχει 5 και παραπάνω ομάδες ποδοσφαίρου γυναικών και πως θα έπρεπε να υπάρξει μια συνεννόηση ώστε να ενώσουν τις δυνάμεις τους όλοι οι παράγοντες.  Γιατί ενοχλεί αυτή η άποψη. Στο κάτω κάτω όπως διαπιστώσαμε δεν είναι μόνο δική μας.

- Δεν πήγε λέει ο υπουργός κ. Κεδίκογλου στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΕ και αυτό είναι κακό!!!!!  Κι άλλοι δεν πήγανε, αλλά ούτε κουβέντα γι΄ αυτούς. ήταν εκεί πάντως ο Ζεμπίλης, γιατί δεν είπατε μια καλή κουβέντα γι΄ αυτόν;

- Τα πράγματα είναι απλά. Έχετε προσωπικά με τον Σίμο και ψάχνετε ευκαιρία να του τα χώσετε. Και στις εκλογές του 2019 κόντρα του ήσασταν αλλά εκλέχθηκε και μάλιστα πρώτος και σας το γράφουμε εμείς που δεν του δώσαμε σταυρό......