Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Στην εκδήλωση της Ε.Π.Σ.Ε. η Δήμαρχος Χαλκιδέων - «Οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οφείλουμε να παραδίδουμε σωστές αθλητικές υποδομές»

Στην εκδήλωση για την κλήρωση των πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευβοίας (Ε.Π.Σ.Ε.), που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με Αντιδημάρχους, κατά την οποία παρέδωσε το βραβείο στον κ. Βασίλη Ταρνανά, για την προσφορά του στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. 
Η Δήμαρχος συνεχάρη τη Διοίκηση της Ένωσης, τους αθλητές και τους προπονητές, που αγωνίζονται για να «ανεβάσουν ψηλά» το τοπικό ποδόσφαιρο και ευχήθηκε μια αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλες τις ομάδες.
«Σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές, πρέπει να στηρίζουμε τις ομάδες μας με κάθε τρόπο. Οι φορείς της... Τοπικής Αυτοδιοίκησης οφείλουμε να παραδίδουμε σωστές αθλητικές υποδομές. Οι ανάγκες είναι βέβαια πολλές. Στον Δήμο Χαλκιδέων είμαστε κοντά σας και σε επικοινωνία με την Ένωση, προσπαθώντας συνεχώς να κάνουμε καταγραφή των ζητημάτων και να τα επιλύουμε με μικρές ή μεγάλες επεμβάσεις.

Οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει στα γήπεδα ποδοσφαίρου είναι πολλές. Είναι ήδη σε εξέλιξη περισσότερες, όπως η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κανήθου “Ι. ΚΑΛΑΜΑΚΙΔΗΣ” και η αποκατάσταση του γηπέδου του Βασιλικού, που εκτελούνται ήδη, καθώς και αυτά που θα ξεκινήσουν άμεσα, όπως η εγκατάσταση νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο της Δροσιάς, η κατασκευή νέων αποδυτηρίων στη Νέα Λάμψακο, η εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στα γήπεδα σε Βαθύ, Αφράτι κ.α. Επίσης, να σας ανακοινώσω ότι εκπονούμε μελέτη για την πλήρη ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου της Χαλκίδας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να παραδώσουμε στη Χαλκίδα το γήπεδο που της αξίζει.», ανέφερε μεταξύ άλλων, στον σύντομο χαιρειτισμό της, η Δήμαρχος Χαλκιδέων.