Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

.....η άποψή μας

 - Οι απόψεις όλων είναι σεβαστές, όπως είναι και σεβαστή η κριτική και τα σχόλια από τον οποιονδήποτε, αλλά με μία προϋπόθεση. Αυτά θα πρέπει να γίνονται δημόσια, ώστε να μπορεί ο άλλος να απαντήσει και όχι πίσω από την πλάτη μας. 
Δεν είναι σωστό κάποιοι να παριστάνουν τους φίλους μας, να λένε πως μας αγαπάνε και πίσω από την πλάτη μας να ρίχνουν τόνους λάσπη.
Κύριοι εμείς δεν πατάμε σε δύο βάρκες, γιατί δεν είχαμε ποτέ ούτε μία βάρκα, αν και πριν κάποια χρόνια, μας είχαν κατηγορήσει πως με χρήματα της ΕΕ είχαμε πάρει και καϊκι!!!!
Τέλος πάντων. 
Θα προειδοποιήσουμε για τελευταία φορά όλους όσους έχουν σχέση με την ομάδα.... ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Από τον πρόεδρο κύριο Σωτηρίου, μέχρι και τον φροντιστή κύριο Ντίνο Λύκο.
Κύριοι, δεν μας απασχολεί καθόλου μα καθόλου το ποιοι είναι στην ομάδα, αν έχουν μεταξύ τους προβλήματα και ποιος τελικά έχει την ομάδα. Αν έχετε τέτοια προβλήματα λύστε τα μεταξύ σας και μην εμπλέκετε εμάς.
Όσοι ήταν σε οποιονδήποτε ρόλο τα τελευταία 2 - 3 χρόνια στην ομάδα, ας βγούνε δημόσια και να πούνε τα όσα έχουνε να πούνε, όπως τα έλεγαν τα τελευταία χρόνια και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ήταν λαλίστατοι.
Εμείς σεβόμαστε τους πάντες και δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι και από κανέναν.
Οι απόψεις μας για την ομάδα ήταν καθαρές και δημοσιευμένες.
Δαπανήθηκαν πολλά χρήματα και τον στόχο που είχαν βάλει δεν τον πέτυχαν.
Αλήθεια ή ψέματα; 
Θέλουμε ειλικρινά να μας συγχωρέσει, αλλά θ΄ αναφερθούμε στον αγαπητό κ. Βασίλη Πίσχινα, ο οποίος ξέρει καλά τον ρόλο όλων αυτών που είχαν την ευθύνη της ομάδας και την οδήγησαν εδώ που είναι σήμερα.
Αγαπητέ Βασίλη, αλήθεια κάναμε κάποιο κακό στην ομάδα και βγαίνουν κάποιοι κύριοι και λένε τα όσα λένε;
Ξέρεις κι εσύ και όλοι σας πως πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που συναντηθήκαμε για τελευταία φορά με τον κύριο Σωτηρίου και του είχαμε πει να μην πετάει τα χρήματά του, χωρίς λόγο, αφού δεν θα έφτανε ποτέ στον στόχο που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φυσικά του εξηγήσαμε και τους λόγους που δεν θα έφτανε στον στόχο.
Δικαιωθήκαμε, γιατί δεν φτάνουν μόνο τα λεφτά για να κατακτήσεις πρωτάθλημα.
Πρέπει να έχεις και καλή ομάδα, καλόν προπονητή και γενικώς καλούς συνεργάτες και οι οποίοι θα είναι αγαπητοί προς όλους.
Αυτό δεν το είχε η ομάδα και καθημερινά δημιουργούσε εχθρούς.
Στην ομάδα Βασίλη υπήρχαν άτομα τα οποία σεβαστήκαμε και αν θέλεις είχαμε και υποχρέωση να τα στηρίξουμε γιατί κι αυτά μας στήριξαν με τον τρόπο τους.
Μαζί σου αυτά τα έχουμε συζητήσει και τα ξέρεις.
Απευθυνόμαστε σ΄ εσένα γιατί ξέρεις την στάση μας απέναντι  στην ομάδα, στον κύριο Σωτηρίου, σ΄ εσένα και τον κ. Μπλέτσα.
Πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να μάθει ο κόσμος αλήθειες.
Εμείς δεν πατάμε ποτέ πάνω στα όποια προσωπικά ή επαγγελματικά προβλήματα έχουν κάποιοι. Απλά και ανθρώπινα τους ευχόμαστε να τα ξεπεράσουν και αν μπορούμε κάπου να βοηθήσουμε θα το κάνουμε κρυφά ή φανερά.
Δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου και σου ζητάμε να παρέμβεις στο θέμα της ομάδας, γιατί θα είναι κρίμα να φτάσουν στα άκρα και να είναι καθημερινά στα πρωτοσέλιδα.
Εμείς θα είμαστε εδώ και θα παίρνουμε δημόσια θέση, γράφοντας την αλήθεια.
Εμείς δεν πουλήσαμε κανέναν, γιατί κανείς δεν μας ανήκει.