Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μεγάλο το πρόβλημα που έχουν τα Συριζόπουλα, αφού κανείς δεν πιστεύει τον Αλέξη και προφανώς για αυτό πήραν την Τσαπανίδου, για να επικοινωνεί με τον κόσμο, αλλά τους δημιούργησε μεγαλύτερο μπάχαλο, αφού κατάφερε σε λίγες μέρες, να της την έχουν πέσει όλα τα κόμματα. Η κυρία Τσαπανίδου έκανε.....το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρουλάκη προσωπικά να βγάζει αφρούς και να της απαντά σκληρά. Μέχρι και ο Βαρουφάκης βγήκε στα κάγκελα!!!!

- Ο Αλέξης έχασε την μπάλα και δεν του απομένει τίποτα για να το κλωτσαει και πλέον κλωτσαει τα πόδια του. Αγαπητά Συριζόπουλα, έτσι όπως το πάτε, αν ο Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ το πάνε καλά και σταθερά, στις δεύτερες εκλογές θα είναι δεύτερο κόμμα κι εσείς θα επιστρέψετε στις γνωστές " συνιστώσες".

- Το τι ακούμε σχετικά με τις υποψηφιότητες για τον Δήμο Χαλκιδέων είναι απίστευτο. Κυρίες και κύριοι δηλώνουν υποψήφιοι και παριστάνουν τους ηγέτες, χωρίς να βλέπουν την πραγματικότητα. Τι πιστεύουν; Πιστεύουν πως αν δεν είναι αυτοί στην Γ' Κυριακή, τότε θα διαπραγματευθούν κάποια θεσούλα, για να υποστηρίξουν έναν από τους δύο που θα μονομαχήσουν.

- Τι λένε δηλαδή; Λένε πως θα παζαρεψουν την ψήφο των δημοτών. Καλά για ηλίθιους έχουν τους δημότες; Έγινε κάτι τέτοιο το 2019; Όχι βέβαια. Γιατί να γίνει το 2023; 

- Δεν πιστεύουν πως η επανεκλογή της Δημάρχου κ. Βάκα μπορεί να έρθει την Α' Κυριακή, γιατί απλά δεν πιστεύουν στην δύναμη των δημοτών. Αν το πιστέψουν στο παιχνίδι θα μείνουν 5 - 6 υποψηφιότητες.

- Οι Μικτές ομάδες της Εύβοιας δεν κατάφεραν να κερδίσουν χθες τις αντίστοιχες της Ανατολικής Αττικής, αφού η Κ14 έμεινε στο 0 - 0 και η Κ16 ηττήθηκε με 3-0.