Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Πρέπει να έχεις δύναμη ψυχής για να μπορέσεις να παραδεχτείς το λάθος σου, να παραδεχτείς την ήττα σου και να ζητήσεις συγνώμη για τα ψέματα που είπες, με στόχο να πάρεις μια θέση σε κάποιο φορέα.
Φαίνεται πως την δύναμη ψυχής δεν την έχουν ή δεν την βρήκαν ακόμη, οι 9 διαιτητές και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας. Το γράφω γιατί οι 9 δήλωσαν ψέματα στην αίτηση που κατέθεσαν σε δικαστήριο για να ορίσει αυτούς προσωρινή διοίκηση στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας.
Οι περισσότεροι από τους 9, είναι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν.... καταλαβαίνουν τι σημαίνει το να δηλώνει ψευδή στοιχεία ένας αστυνομικός, ένας στρατιωτικός, ένας οποιοσδήποτε δημόσιος υπάλληλος ο οποίος έχει δώσει όρκο.
Ποιοί είναι όμως οι 9 της διαιτησίας οι οποίοι έκαναν την αίτηση και προσπάθησαν να εξαπατήσουν το δικαστήριο δηλώνοντας πως είναι μέλη του Συνδέσμου και πως οικονομικά ήταν τακτοποιημένοι.
Τα ονόματά τους είναι γνωστά και γραμμένα σε δημόσιο έγγραφο.
Παπακυριάκος Αθανάσιος
Καρατζάς Μπάμπης
Χουλιαράς Δημήτρης
Δελχας Περικλής
Κυρήκος Ιωάννης
Ντόβολης Ευάγγελος 
Αντωνίου Χάρης
Ντούρας Στράτος
Λιαγκακης Ιωάννης/Αντώνης 
Το δικαστήριο όπως ήταν αναμενόμενο απέρριψε το αιτημά τους και έκρινε νομιμοτατη την διοίκηση του Συνδέσμου.
Τον δρόμο προς τα δικαστήρια ήταν γνωστό πως θα τον ακολουθούσαν κάποιοι, αφού αυτό το είχε γράψει στο διαδίκτυο πρώην μέλος του Συνδέσμου και νυν Γενικός Αρχηγός του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ ο κύριος Τσολακιδης. 
Τα όσα διέδιδαν κάποιοι από τους 9, είναι γνωστά, αλλά αν χρειασθεί θα γίνει γνωστό και το περιεχόμενο της αίτησής τους στο Πρωτοδικείο, γιατί φυσικά και δεν είναι απόρρητο και θα πρέπει όλοι οι διαιτητές αλλά και όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου να μάθουν τα πάντα.
Ο μπάρμπα Στέλιος δεν έχει κανέναν λόγο να τρομάξει και να γίνει κότα.
Αυτοί που λένε ψέματα στο δικαστήριο για μια θέση στο ΔΣ ενός Συνδέσμου Διαιτητών, φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο ή στην υπηρεσία τους ή σε κάποια άλλη θέση εξουσίας που κατέχουν.
......θα έχουμε και συνέχεια.