Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε καλά στην υγεία σας. Και σήμερα έχουμε αγώνες στίβου για το πρωτάθλημα Κ18 στην Πάτρα. Χθες 1η μέρα των αγώνων δεν είχαμε κάποια αθλήτρια ή αθλητή από την Εύβοια στα μετάλλια, αλλά ως συνήθως θα δηλώσουμε ευχαριστημένοι από κάποιες καλές επιδόσεις και κάποια ατομικά ρεκόρ, αλλά όπως κι αν το κάνουμε κάποια στιγμή θα πρέπει να μας πούνε οι αρμόδιοι, τι είναι αυτό που.... κρατά τα παιδιά της Εύβοιας εκτός μεταλλίων, σε όλες τις κατηγορίες.

- Ας μη γελιόμαστε. Για ποιο μέλλον μιλάμε, όταν σε κατηγορίες όπως η Κ16 & Κ18 δεν υπάρχεις; Εμείς το φωνάζουμε καιρό τώρα, αλλά οι λειτουργουντες τα μαγαζάκια σιωπούν και προσπαθούν να μας βάλουν στην άκρη για να συνεχίσουν την δουλειά τους.

- Ο Αναστάσιος Τσεκούρας του Γυμναστικού Νεάπολης ο οποίος συμμετείχε στον αγώνα 2.000 μετρα με ΦΕ ήρθε 14ος με επίδοση 6.49.27.
Στο ίδιο αγώνισμα αλλά στα κορίτσια η Αντωνία Τσάπαλη επίσης του ΓΣΝ τερμάτισε 7η με επίδοση 7.52.82 που είναι και ατομικό ρεκόρ.

- Σήμερα Κυριακή θα έχουμε στις 08.30 πρωί πρωί δηλαδή το μήκος κοριτσιών προκριματικό με συμμετοχή της Σχίζα του Τρίτωνα Χαλκίδας και της Γαρατζόγιαννη του Ευβοϊκού. Λίγο αργότερα θα έχουμε το ύψος αγοριών με τον Σίδερη του Γυμναστικού Νεάπολης και τον Παπαγεωργίου του Ευβοϊκού.

- Να ευχηθούμε σε αθλητές και αθλήτριες καλή επιτυχία και μακάρι να έχουμε και μετάλλια.