Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

....φαπούλες

 - Ας μιλήσουμε ανοιχτά για τα οσα διαβάζουμε και ακούμε και αφορούν στο τι θα κάνει ο κύριος Καθαροσπόρης στις Δημοτικές Εκλογές. Η ουσία είναι μία. Ο Βασίλης Καθαροσπόρης δήλωνε πάντα και το έκανε και πρόσφατα, πως θα κατεβάσει δικό του ψηφοδέλτιο και δεν θα γίνει ουρά κανενός. Ξαφνικά προφανώς διαπίστωσε πως δεν μπορεί να διεκδικήσει με δικό του ψηφοδέλτιο την νίκη και ψάχνει ...να βρει κάπου να κολλήσει.

- Συζητάει λοιπόν με όλους τους υποψηφίους και όπου κάτσει η μπίλια. Αυτό τώρα δεν το λες πολιτική και καλά θα κάνει ο κύριος Καθαροσπόρης, αν δεν μπορεί να διεκδικήσει με δικό του ψηφοδέλτιο τον Δήμο, να μην συρθεί πίσω από καμία και κανέναν.

- Δεν τα βρήκε λένε κάποιοι με την Βάκα γιατί κάτι ζήτησε και η Βάκα δεν συμφώνησε. Ας μιλήσουμε ειλικρινά. Ο Βασίλης Καθαροσπόρης ήταν υποψήφιος δήμαρχος και ήρθε τρίτος, μετά την Βάκα και τον Παγώνη. Τώρα δεν έχει πλέον την διαπραγματευτική δύναμη που είχε πριν ας πούμε 5 χρόνια. Η Βάκα είναι το φαβορί και αυτό το οφείλει στην ομάδα της, την οποία σε καμία περίπτωση δεν θα άδειαζε για κανέναν Καθαροσπόρη.

- Βασίλη έχεις και εναλλακτικές, αλλά θα είσαι υπό και αυτό έχει την σημασία του.